امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ

(01-07-2014، 14:22)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:20)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:13)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچمون ذوق مرگ شدBig Grin من عآشق وآن دیم بفهم افتآد؟!

چیز عجیبی نی
اینجا همه دخترا عاشق وان دی هستن
نمونه ی بارز خودتی با فاطی

الان برم پینک فلوید گوش کنم Big Grin

هیم هیم برو جاستین گوش کن خخخخخخخخخخخخخخخخ

من مخم و گوش هایم را دوست میدارم Angel

علی انقد داداشم تو رو دوس داره!-_______-

ب درک AngelBig Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
آگهی
(01-07-2014، 14:23)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:20)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی میخواد پینک فلوبد گوش کنه؟>_<

گوش نکنید لامصبا>_<

برید وان دیتونو گوش کنید>_<

پینک فلویدو ول کنم برم آهنگ پنج تا پسر خل و چل رو گوش کنم >_<

اگه اونا خلن تو اسکلی ==========اسکل جان
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 28
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
خخخ آیسـان خیلی باحال بود Big Grin :|

(01-07-2014، 14:23)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این که مرضی نی فاطی!
میدونم .-.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє
(01-07-2014، 14:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو سینا ی اشتباهیی کردی .. اسم این دخترمون مرضیه نی تیناس ! :|

در ضمن کی با 1000 تومن *ـون میده ! ؟ :|

بابا این کارات هم خز شد برو سراغ ی کار دیگه .. مثلا برو پسرارو اذیت کن بگو اگه دست از پا خطا کنید دوست دختراتونو میکنم ! :|

آیسی خیلی داری چیزی حرف میزنی هاااااااا مخصوصا این جمله آخریت اونم آخرش ((:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(01-07-2014، 14:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:20)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن من گفتم-_-
._.
شکلک خالی نفرس>_<

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
اخطار کاربر به 100% افزايش يافت
تاريخ پايان اعتبار : هرگز
موفق باشيد ._.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=129368

رقصیدن زین مالیک ._.

شبیه بیانسه می رقصه تو اون اهنگه آیم اِ سینگل لیدی :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
مسیح برو ظرفارو بشور-_-

اینجا چیکار میکنی؟>_<

شام نداریم امشب((:
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Mᴏsᴇs ، † αƖιєη †
ااااه .. چقد شماها بی تربیتین روزمو باطل کردین :|||

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ◄Iяαи► ، Aiden Pearce ، Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(01-07-2014، 14:24)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:22)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:20)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیز عجیبی نی
اینجا همه دخترا عاشق وان دی هستن
نمونه ی بارز خودتی با فاطی

الان برم پینک فلوید گوش کنم Big Grin

هیم هیم برو جاستین گوش کن خخخخخخخخخخخخخخخخ

من مخم و گوش هایم را دوست میدارم Angel

علی انقد داداشم تو رو دوس داره!-_______-

ب درک AngelBig Grin

هآ دیوونه من دآدآشم کجا بود زود بآور!
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 28
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان