امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ

(01-07-2014، 15:26)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:25)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:20)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:18)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:13)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرین همین امروز فردا که باید برامون ترشی بندازن..

خب لیست کسایی که باید براشون ترشی انداخت رو داری؟
اره یه چند نفرو میدونم
اول خودم و خودتو و اوا و کیانا

بقیه هم کم کم احساس ترشی بودن بهشون دست میده
خودشون سرو کله شون پیدا میشه..
کیانا شوور داره !

خب خیلی هم عالی ((:

مــــا خوشبختــای جهانیـــــــــم *^_^*
من و اوا در این لحظه

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 52
 سپاس شده توسط Thyme ، F A R ! N
آگهی
(01-07-2014، 15:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا خیرت بده سینا کلی خندیدمـ خخخ ._.

نهـ آیس من میخوـامـ پت باشمـ >_<

باشه پَ من متم ! ._.

کله پوک ^_^ ! :|

سینا ایشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده ! :|

Big GrinBig Grin
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 52
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Thyme ، Mᴏsᴇs ، پت و مت ( آیسان ، فاطی ) ، #marya#
(01-07-2014، 15:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:25)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:25)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرین .__.

اول تو حذف میکنی یا من .__. ؟

من -_-
سریع تر-_-

قبلنا نویسنده بودی فحش نمیدادی..

شجاع شدی(:...

من همیشه یه جور بودم و خواهم بود !

این جانبعالی هستی ک تغییر کردی =|

شجاع بودم!ولی باهرکس به اندازه ی شعورش رفتار میکردم و میکنم (:

سپاس شده توسط Thyme ، Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، #marya#
نتم قط شده بود.-.
 سپاس شده توسط F A R ! N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Thyme ، Ƒαкє ѕмιƖє ، #marya#
(01-07-2014، 15:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه پَ من متم ! ._.

Big GrinBig Grin
مت ^_^ !

احمق خنگول v:

آره راس میگه آیسان Big Grin

چرا اصن تا حالا به فکر خودمون نرسیده بود ؟! :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby ، #marya#
(01-07-2014، 15:31)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:26)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:20)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:18)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب لیست کسایی که باید براشون ترشی انداخت رو داری؟
اره یه چند نفرو میدونم
اول خودم و خودتو و اوا و کیانا

بقیه هم کم کم احساس ترشی بودن بهشون دست میده
خودشون سرو کله شون پیدا میشه..
کیانا شوور داره !

خب خیلی هم عالی ((:

مــــا خوشبختــای جهانیـــــــــم *^_^*
من و اوا در این لحظه

یــس یــس
بیا بغلـــــم سحر جونم (:
خیلی نــایســه ^_-
@_@
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط F A R ! N
هووف ..
 سپاس شده توسط F A R ! N ، Thyme
(01-07-2014، 15:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه پَ من متم ! ._.

Big GrinBig Grin
من از خدا فقط یه چیز میخوام..........!!
 سپاس شده توسط Thyme ، #marya# ، Ƒαкє ѕмιƖє
(01-07-2014، 15:32)پت و مت ( آیسان ، فاطی ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:29)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:25)پت و مت ( آیسان ، فاطی ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:23)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:18)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی؟؟ ._.
اون بیشعورایی که اشتباهی رفتن داخل لیستم (:
فریناز یادته با sina 18 چقدر اذیتت کردم! خخخخخخخخخخخ

1.فریناز خودتی
2.منم چقد بهت محل میدادم
3.ازهمون اولم  ازت متنفرم یارو :|
4.حیف از اون وقتی که پیامای احمقانتو میخوندم :|

هرهرهره:|
چقدرم من اذیت شدم !
معلومه کی بیشتر دهن سرویس میکرد!
میخوای تعریف کنم آبروت بره؟
خیلی داغونی تو!

من با هرکی خصوصی بودم کمتر از سکس باهاش حرف نمیزدم

توهم زدی؟!؟!؟

:| ما مثه شما ه×زه نیستیم

سپاس شده توسط Thyme ، #marya#
نقل قول: این جانبعالی هستی ک تغییر کردی =|
این تیکهـ رو رـاس گفت ._.
 سپاس شده توسط Thyme ، Ƒαкє ѕмιƖє ، F A R ! N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان