امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 160ஜ۩۩ஜ

(05-07-2014، 23:07)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 23:01)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی میدونع اگه دو تا عــــن باهم صحبت کنن بقیه چی میکشن؟!
کی درکم میکنع؟!

منظورت من و توییم؟Big Grin
نه باو.من تو که تاج سریم
یه عنی میخواد حرص منو داراره داره با یه عنی عن تر از خودش میحرفه
تو پ خ بهت میگم
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
آگهی
(05-07-2014، 23:07)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 23:04)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 22:56)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 22:47)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 22:39)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای!:x
وووی

(05-07-2014، 22:39)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام._.
سلا عجقولیم^_^

خوفیع!..

اوهوم ت خوبیع؟!
اوهوم!...

جیجیلکم توکی مدیر میشی $_$
من ارزویه مدیر شدنو ب گور میبرم._.
o_0

هووووم! چراع..مگه تلاش ننمیکنی
(05-07-2014، 23:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر کتابای دارن شان قشنگن
سلام
خوندی بالاخره؟ ((=

کدومشو خوندی؟ :|
 سپاس شده توسط sjmmc ، Jack Daniel'ѕ ، Navisa.
فرید ترجمه رو واگذار کرد به افسانه ها! :|
از این به بعد زامبی احتمالا پولیه! لعنتی! :|
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Navisa. ، Jack Daniel'ѕ
(05-07-2014، 23:07)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 23:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
گلادیاتورو خوندی..؟
(05-07-2014، 23:05)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ؟ نازنین ، پدربزرگت .. پدر برذگ نوت Angel
اشنا شید ^___^
خوشوقتم..ولی من هنوزم دارم گیج میشم! Big Grin

سرزمین اشباح رو خوندم

(05-07-2014، 23:09)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
خوندی بالاخره؟ ((=

سرزمین اشباح 1
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Navisa. ، sjmmc
نقل قول:
✯مهرزاد✯ نوشته شده توسط: نوشته است:
(امروز 11:35 PM)★★ Ali ★★ نوشته شده توسط: نوشته است:چقدر کتابای دارن شان قشنگن 
سلام
خوندی بالاخره؟ ((=

سرزمین اشباح 1

:|

سرزمین اشباح که تموم شد دمونتارو بخون ._.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، sjmmc ، Navisa.
(05-07-2014، 23:13)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
سلام
خوندی بالاخره؟ ((=

سرزمین اشباح 1

سرزمین اشباح 4 تا نسخه داره
خیلی قشنگه

دمونتارو برم فردا بخونم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط sjmmc ، ∆ MeRzaD ∆
(05-07-2014، 23:01)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دارم گیج میشم! :|Big Grin

سـلآم پدربزرگ من نوه ی عزیزتم (: آشنا شو -__-

when you smile , I melt inside

سپاس شده توسط sjmmc
(05-07-2014، 23:13)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
سلام
خوندی بالاخره؟ ((=

سرزمین اشباح 1

دموناتا ام تموم شد! زام بی کتاب شیششم ترجمش اومد..frozenfireball.mihanblog.com
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Jack Daniel'ѕ
(05-07-2014، 23:09)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 23:07)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 23:04)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 22:56)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 22:47)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وووی

سلا عجقولیم^_^

خوفیع!..

اوهوم ت خوبیع؟!
اوهوم!...

جیجیلکم توکی مدیر میشی $_$
من ارزویه مدیر شدنو ب گور میبرم._.
o_0

هووووم! چراع..مگه تلاش ننمیکنی
نع
من نمیتونم بت پ خ بدم:/

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان