امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رونالدو: برزيل يک بر صفر آلمان را مي‌برد_نظر شما چیست؟؟؟؟

اسطوره سلسائو ادعا کرد نبود نيمار و تياگو سيلوا در ترکيب تيم ملي برزيل براي بازي برابر آلمان در مرحله نيمه نهايي جام جهاني تاثيري روي انگيزه اين تيم براي فتح جام بيستم در خانه ندارد.

رونالدو: برزيل يک بر صفر آلمان را مي‌برد_نظر شما چیست؟؟؟؟ 1
رونالدو با يادآوري فينال جام جهاني 2002 که در آن آلمان بدون حضور مهره‌ اصلي خود،‌ ميشائيل بالاک باز هم توانست سخت‌ترين آزمون جام را پيش روي سلسائو قرار دهد، گفت اين اتفاق حالا مي‌تواند براي برزيل بدون نيمار تکرار شود و مردان اسکولاري بدون سرشناس‌ترين ستاره خود مي‌توانند از پس ژرمن‌ها برآيند.‌

به نقل از تسنيم، وي گفت: همه ما از مصدوميت نيمار کمي ترسيديم و شکي نيست که برزيل يکي از ستاره‌هايش و اصلي‌ترين تهديد براي تيم ملي آلمان را از دست داد اما ما بايد به حرکت خود ادامه دهيم. بازي برابر آلمان يک بازي بزرگ ميان دو قدرت فوتبالي جهان است و من شانس هيچ يک از دو تيم را از ديگري بيشتر نمي‌بينم. البته سلسائو برابر هر تيمي در دنيا مدعي پيروزي محسوب مي‌شود.

رونالدو افزود: لوئيز فليپ اسکولاري، (سرمربي فعلي تيم ملي برزيل) را به خوبي مي‌شناسم. او يک انگيزه دهنده فوق‌العاده است و من اطمينان دارم که او در تمام تورنمنت‌‌ها مي‌داند چطور بازيکنانش را به جلو براند،‌ به خصوص بازيکني که قرار است جاي خالي نيمار را پر کند.

برترين گلزن تاريخ جام جهاني که اکنون در اين رکورد با ميروسلاو کلوزه آلمان شريک است، تصريح کرد: به نظر من اسکولاري توانسته تيم را تحت کنترل خود درآورد و از هر سلاحي که در اختيارش باشد استفاده مي‌کند تا قوي‌ترين ترکيب ممکن را براي بازي برابر آلمان به ميدان بفرستد. اطمينان دارم کسي که جاي نيمار را خواهد گرفت آنقدر خوب بازي مي‌کند که مردم فراموش کنند نيمار در ترکيب نيست.

ستاره پيشين رئال مادريد در پايان نتيجه جدال کشورش و آلمان را اينگونه پيش بيني کرد: برزيل بازي را با نتيجه يک بر صفر خواهد برد.

تيم‌هاي ملي آلمان و برزيل 30 دقيقه بامداد چهارشنبه هفته جاري به مصاف هم مي‌روند.
پاسخ
 سپاس شده توسط G◎lḓℯᾔ~Ŝtąr
آگهی
قربون دهنت

پاسخ
برزيل بدون نيمار هيچي نيست

? WHAT YOU KNOW ABOUT LOVE

? WHAT YOU KNOW ABOUT LIFE

? WHAT YOU KNOW ABOUT BLOOD
پاسخ
ایشالا که امشب می برند حال این آلمان ها رو بگیرند نیمار هم شاد بشه
شاعرو پری انجمنHeart

پاسخ
 سپاس شده توسط Hadis Messi
:|
برزیل تا همین جا با زور میزبانی بالا اومده
فینال جام جهانی 2014 برزیل
آلمان-هلند
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
من که زدم 2_1 میبره برزیل

تا الانم 165 امتیاز دارم Tongue
پاسخ
حالا صبر كنه تيمش جلو المان س س سوراااااااااااخ ميشه اوقت بحرفه اخه حرفم نيست
پاسخ
من 200 امتياز دارم من به برزيل راي دادم اخه ميزبانه به نظرم امشبم ميبره ولي احتمالش هست المان ببره
پاسخ
(08-07-2014، 20:35)avatar22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که زدم 2_1 میبره برزیل

تا الانم 165 امتیاز دارم Tongue
هه
من290 امتیاز دارم هیچیم نیستم
عمرا برسیم
من زدم 1-0 برزیل
خدایی کریس یه حرف درس زده باشه همینهBig Grin
[img]http://دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رونالدو: برزيل يک بر صفر آلمان را مي‌برد_نظر شما چیست؟؟؟؟ 1 [/img]
پاسخ
(08-07-2014، 21:06)ارشيا(دختر) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 200 امتياز دارم من به برزيل راي دادم اخه ميزبانه به نظرم امشبم ميبره ولي احتمالش هست المان ببره

آره دیدیم چجوری برد
7 : 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
l000000000000000000000l
25r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r30
سپاسو بدی ضرر نکردی هااااا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیا اینجا تا یه نظری هم بدی بهش
پاسخ
 سپاس شده توسط Aiden Pearce

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Wink مسی هتریک ملی بهتری از رونالدو داره!!!
  به خاطر رونالدو، بیفوما به استقلال می‌آید!
  همسر رونالدو در بیمارستان آلمانی‌ها بستری شد
  رئیس جایزه بزرگ: رونالدو از توپ طلا خیلی شاکی است!‏
  رونالدو اشتباه بزرگش را تکرار کرد
  تصمیم جدید بیرانوند چیست؟
  یوونتوس جانشین رونالدو را پیدا کرد
  تصمیم بزرگ کریستیانو رونالدو لو رفت (عکس)
  قاضی هیتلر برای فدراسیون آلمان دردسرساز شد!
  تصمیم نهایی کریس رونالدو برای آینده مشخص شد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان