امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163

چیزی واسه گفتن ندارم ._.*
حو3لم سر رفته :v
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گفتگـــــــــــوی آزاد » 163 121
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
آگهی
فاطی هسی؟

هیم!

خدافس
 سپاس شده توسط melodi+ ، Navisa. ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star ، hamid ♥
ویرایش ._.
 سپاس شده توسط melodi+ ، Navisa. ، Mïņ̃†êR ، Mᴏsᴇs ، First Star ، ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، R.t.R.d ، P e D i ، Brooklyn Baby
(09-07-2014، 14:01)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:53)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی چطوری؟

داغونم
تو چطوری ؟

چرا؟
هی منم دست کمی از تو ندارم
حالم بده دستمم درد میکنه

تو رو میبینم داغون تر میشم

(09-07-2014، 14:00)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:59)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:58)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:53)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی چطوری؟

داغونم
تو چطوری ؟

تا حالا ندیده بودم یه پسر داغون باشه ._.

دلم درد میکنه

باز حرکت زدی بی کمر Smile

نیشتو ببند
من توبه کردم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(09-07-2014، 13:56)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر و بقیه لینــــــــــــــک

~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
my picture

لایک پلیـز -_- !
تینا میخوام اواتار بعدیم این عکسو بزارم
نطر؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.funpatogh.com/uploads/admin/13506603373.jpg
 سپاس شده توسط Dead Silence
(09-07-2014، 14:02)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 14:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضی از جی افت چ خ ؟ <=
In hospital ._.

صب ک اینجا بود ._.* !؟

مگه نگفت از هفته ی بعد بستری میشه :| ؟؟

پَ چرا امروز ؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
نسخه بزنین پیلیز|:
 سپاس شده توسط Navisa.
آبجیم بهم میگه تو یه سوسکی که با هیچ دمپایی نمیمیره *^_^*

همینطور اضافه کرد که من یه مارم ._.

منُ به خزندگان تشبیه میکنه -_-
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Navisa. ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη † ، ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby ، Dead Silence
(09-07-2014، 14:02)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 14:01)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی چطوری؟

داغونم
تو چطوری ؟

چرا؟
هی منم دست کمی از تو ندارم
حالم بده دستمم درد میکنه

تو رو میبینم داغون تر میشم

(09-07-2014، 14:00)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:59)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:58)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داغونم
تو چطوری ؟

تا حالا ندیده بودم یه پسر داغون باشه ._.

دلم درد میکنه

باز حرکت زدی بی کمر Smile

نیشتو ببند
من توبه کردم

پس رفتی عملیات با دختر مردم ؟
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(09-07-2014، 14:02)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونه مادراتون نقل و قول نکنید :|

کپی هم نکنید :|

سیو هم نکنید :|

فقط نگاه کنید :|

جونه مادرت ._.
هالی شیت._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη † ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، ~KiAηA~ ، Mïņ̃†êR ، Brooklyn Baby ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان