امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】

(12-07-2014، 16:16)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زن خودمو دوست دارم بخورمش ^ـــ^

شوهراتون بلد نیستن از اینجور حرفا بزنن ^ــ^

اونـقد بخـور تـا سیر شی :V :|

شـوهرایه ما تو پ.خ از این حرفـا میزنن نه تو عموم جلــــــــــو این همه خـردسال :|:|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط S R U H ، T A R A
آگهی
(12-07-2014، 16:13)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 16:13)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 16:11)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیدوارم یه کسی بیاد تو رو هم بگیره |:

یه کسی نمی خواد بیاد منو بگیره cry girl

خیلی خَره cry girl

نترس شوهر پیدا میشه انشاالله Angel

تارا دسته گلشو میندازه همه که شوهر کردن

تو میگیری فرداش شوهر پیدا میشهAngel

هستش cry girl

پیدا شده cry girl

ولی خیلی نقطه چینـه .. cry girl

شیرین عقله به قوله مهرزآد :|
 سپاس شده توسط First Star ، ∆ MeRzaD ∆ ، S R U H
سروش مخ تارا رو زد؟Huh
امکان پذیر بودSleepy
(12-07-2014، 16:16)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 16:08)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 16:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغغ تارا چقــــــــــــــــــد خوشحالم ^__________________^

هییم سروش حق نداری اذیتش کنی آ .. >_<

جیغغغغغغغغغغغغغغ *^________________^*
جیغغ تــینا ! ^_^

<<: .. فدات عزیزم ! ^_^*

(12-07-2014، 16:06)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 16:05)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 16:02)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا ما ه عسل کجا بریم !!!

سواحل گواچسکی خوبه Angel

نیدونم ! ._.

نه میخوام برم ترکیه ! ._.

بریم سواحل قناری Angel

ترکیه ! >_<

عـه ..-_-
سـرم رفـف ..-_-
خـفـه دیـه .. -_-
چـقد جیغ جیغ میکنین -_-
نمیبینین ملـت کـپـه مرگـشونو گزآشتن ..
__تآرآ نـظرت عوض نـشه عـآ میـری همون ترـکـیه .. ب دسـتور خودم -_- __

ترکیه خز شده |:

بریم دبی .__.
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~ ، T A R A
(12-07-2014، 16:16)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 16:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 16:13)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخورمت ^ــــ^

+18 :V

OMG :V

اگه من از این حرفا میزدم درجا محروم میشدم

عجب شانسی دارن بعضی ها!
تارایی مفارکه^_^
به قول رکی به پای هم فسیل شین‎=)‎
امیر توام یکم خودشیرینی کن این نام کاربریتو عوض کن‎:|‎
منم رفتم خودافس
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】 45
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط T A R A
(12-07-2014، 16:18)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هستش cry girl

پیدا شده cry girl

ولی خیلی نقطه چینـه .. cry girl

شیرین عقله به قوله مهرزآد :|

مگه مهرزاد میدونه ؟ :|
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ∆ MeRzaD ∆
(12-07-2014، 16:17)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعییی :|

کدوم زوجی کاری که ما کردیمو کردن؟ Shy
 سپاس شده توسط First Star ، † αƖιєη † ، T A R A
(12-07-2014، 16:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونـقد بخـور تـا سیر شی :V :|

شـوهرایه ما تو پ.خ از این حرفـا میزنن نه تو عموم جلــــــــــو این همه خـردسال :|:|

من چون عشقم زیاده به تارا

نمیتونم جلوی خودم رو بگیرمAngel
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dead Silence ، First Star ، Shadow of Death ، ~JaSmIn~ ، T A R A
بگم برم مُخه صابرو بزنم ؟ :V

تنها فرد مجرد اونه :V

صایر عشقم :V

:|

(12-07-2014، 16:17)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 16:14)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 16:13)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 16:11)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 16:09)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبح؟ :>

نه ._.

آره ^_^

خوو جریان الان چیه ؟! ._.

:|

از نورا بپرس ._.

نورا رفته ._.

آفه ._. ...

خو تُ بگو ...  ._.
وضعیت: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آنلاین  @ 04:46 PM)  -___-

آهآ حل شد ._.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، S R U H ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان