امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】

(12-07-2014، 17:34)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:33)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو دقیقه رفتم._.
چ خبر شد؟._.

منو ب غلامی بپذیر:rum::rum::rum:
:|._.

من 1 بچه دارم ها._.
اونو ب فرزندی میپذیری؟ .-.
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، |мιѕѕ мєняαѕα|
آگهی
هیـ

150 تا دیگع ارسال کنم 4 ستاره میشم اون وقت درخواست نویسندگی میـدم!

ایندفعه مطمئنم میـشم! ^_________^
 سپاس شده توسط -Edgar
(12-07-2014، 17:37)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cryingcryingcryingcrying
ازت متنفرم امیر از این ب بعد دشمنمیAngryAngryAngryAngry
اینو نگیر بیژوئور من بهتر در نظر دارم
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】 68
 سپاس شده توسط -Edgar ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(12-07-2014، 17:38)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:34)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:33)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو دقیقه رفتم._.
چ خبر شد؟._.

منو ب غلامی بپذیر:rum::rum::rum:
:|._.

من 1 بچه دارم ها._.
اونو ب فرزندی میپذیری؟ .-.

می پذیرم بابا مامانت هم بگو بیان با ما زندگی کننcryingcrying
 سپاس شده توسط -Edgar ، ×ThundeRBolT×
(12-07-2014، 17:37)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:35)mehrasa80 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:33)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (؛

سـلـام ^ــ^

خوبی تُ (: ؟

مـیـسـی ^ـــ^
تـو چـطـور?؟
 سپاس شده توسط -Edgar ، Thyme
(12-07-2014، 17:38)Д¥L!Ɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیـ

من هردفعه درخواست دادم...
هیچی دیگه کلا فراموش کردم تو کدوم بخش داوطلب شدم (._.)

Bring it on back to me

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-07-2014، 17:37)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cryingcryingcryingcrying
ازت متنفرم امیر از این ب بعد دشمنمیAngryAngryAngryAngry
حیف به اندازه ی موهای سرت محروم شدم وگرنه ادبت میکردم بچه 12 13 ساله
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
رژینآ :||||
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
امیرحسین تو نویسنده گردشگری یی ؟ Confused

اححح .. یه انجمن نمیتونم پیدا کنم ک نویسنده نداشته باشه ..

بهتره فعالیت کنی مدیر بشی سری بعدی تا من نوینسده گردشگری بشم ^_^
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Navisa.
(12-07-2014، 17:38)Д¥L!Ɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیـ

اعتماد ب صقفت تو حلقم ستارع هارو میبینی همه عرق سگ در واند یدونش اسپم نی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان