امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】

(12-07-2014، 19:09)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه اه لوس بازی شروع شد -___-

من اینجام:/
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ERF@N ، ✘dead~G!ฯГ✘
آگهی
(12-07-2014، 19:10)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 19:09)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 19:06)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 19:04)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 19:02)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این بچه من نی ! :|

بچه توئه ! ._.*

من که بچه ندارم .-.*

دارن بچشونو میندازن به ما ._.

آقای مهرزاد من در دو ساعت

چطور میتونم یک بچه کامل به وجود بیارم |:

یه جوری میگه به وجود بیارم انگار تو میخوای بچه بزایی :V

؟؟؟ :V

خب من نیز باید یه کار هایی بکنم:ngh:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط T A R A ، ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆ ، First Star ، ✘dead~G!ฯГ✘
(12-07-2014، 19:09)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 19:06)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 19:04)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 19:02)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 19:01)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جان چه زود بزرگ شد :|

این بچه من نی ! :|

بچه توئه ! ._.*

من که بچه ندارم .-.*

من به توانایی تو ایمان دارم:|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، T A R A ، S R U H ، ✘dead~G!ฯГ✘
(12-07-2014، 19:10)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم صـابر میخواد اسمارو عوض کنه ! ._. ..

جیغغ ! >_<
راس میگی؟؟؟
من خیلی وقته درخواس دادم...
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】 107

سپاس شده توسط T A R A
(12-07-2014، 19:09)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 19:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 19:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 19:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان بیشعور چرا بم سپاس نمیدی / >_< ؟

رزی چرا بام قهره ؟؟ :"/

میگه منو از لیستت در بیار :'/

زیر ابمو پیشش زدی ؟ :'|
چون لیاقت نداری:|

چیز خوردم ._.*

بام بشو مث قبل >_< cry girl

بابا cry girlcry girlcry girlcry girl
اه اه لوس بازی شروع شد -___-

خدافظ :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط T A R A ، ✘dead~G!ฯГ✘
(12-07-2014، 19:11)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 19:10)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که بچه ندارم .-.*

به قول نورا شاید از قبل....؟  :V
 سپاس شده توسط ERF@N ، S R U H ، T A R A ، First Star
بدرود ._.
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ∆ MeRzaD ∆ ، S R U H ، T A R A ، tyjtfhdhr
(12-07-2014، 19:12)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 19:11)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قول نورا شاید از قبل....؟  :V

نه من چک کردم از قبل نبوده !
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط T A R A ، First Star ، ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆
(12-07-2014، 19:12)etrisa** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 19:10)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم صـابر میخواد اسمارو عوض کنه ! ._. ..

جیغغ ! >_<
راس میگی؟؟؟
من خیلی وقته درخواس دادم...

نوچ ! ._.
فقد رف موضورو ببنده ! :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ERF@N ، Shadow of Death ، ✘dead~G!ฯГ✘
سلام‎:|‎
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان