امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】

وعلیکم :V

اصن بعضیا تو زندگی آدم با این که فقط نقش دوست رو بازی میکنن
بیش از چیزی که فکرشو کنن به آدم انرژی میدن!

چاکرشونیم:183:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】 136

سپاس شده توسط Shadow of Death ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
آگهی
سلام تک پر (تک پر چیه :|)
سلام سایه مرگ
سلام ستاره اول
سلام یه تفنگه
سلام شیوا خانوم
سلام روناک عشق
سلام خودم
سلام ایسلاااااااان جونی (:
سلام کاربر پنهان 1
سلام کاربر پنهان 2
سلام کاربر پنهان 3
سلام مهمان
سلام الی
سلام سروش
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Shadow of Death ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(12-07-2014، 21:00)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

برا کسی که سر درد همراه با دل درد و معده درد و همراه با گرفتگی عضله پا داره چی پیشنهاد می کنید عایا؟؟؟

موزیک.-. ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(12-07-2014، 21:00)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

برا کسی که سر درد همراه با دل درد و معده درد و همراه با گرفتگی عضله پا داره چی پیشنهاد می کنید عایا؟؟؟

برو پیش دکی (=

سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(12-07-2014، 21:01)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان دورت نگردم .. :|

آیسان این یک ..

دومن .. جون ؟ :|

صدبار گفتم بهم نگو جون بدم میاد -_- ! کسی که باید بهم بگه نمیگه اون وقت تو بهم میگی ؟ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】 136
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ξrιc logιc
(12-07-2014، 21:01)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

موزیک.-. ..

چه نوعی؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، S R U H
bere doktor ye mosht ghors mideeeee
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(12-07-2014، 21:02)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

برو پیش دکی (=

کسی خونه نیست:|
 سپاس شده توسط F A R ! N
(12-07-2014، 21:02)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 21:01)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

موزیک.-. ..

چه نوعی؟؟؟؟

متال و راک

درست گفتم رضا !؟!؟
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(12-07-2014، 21:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 21:01)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان دورت نگردم .. :|

آیسان این یک ..

دومن .. جون ؟ :|

صدبار گفتم بهم نگو جون بدم میاد -_- ! کسی که باید بهم بگه نمیگه اون وقت تو بهم میگی ؟ ._.
1بهم نمیگفتی
2خودم میگفتم بدم میاد بگم جون
3یادم نمیاد چرا برای اولین بار بهت گفتم جون
4دستم خورد اسمتووووو
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان