13-07-2014، 0:19
(13-07-2014، 0:14)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-07-2014، 0:13)..2 سیب آلبالو.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داره از بازی برزیل خندم میگیره
دروازه بانه هق
(13-07-2014، 0:14)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-07-2014، 0:12)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-07-2014، 0:09)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-07-2014، 0:08)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آری -_-
چون امثال شماها ر..دن به فوتبال
جآلبه چون بائس بدونی اگه فوتبال واسه دخترا بود فوتبال هزار سال پیش زیر خآک بود !نفهم تو خودت گندت رو زدی به من گیر نده من به جا خواننده فوتبالیست دوس دارم -_-
:|
خب دیه فوتبال که مد نیست
اسکارم بازی نداره بیخودی چسبیدی بهش
باشه از این به بعد میچسبم به جیمز رودریگز شمآ که مشکلی ندآری -_-
ردریگز دیگه کیه ؟؟
بابا اینا بازی نمیفهمن چیه
باز مسی و تورس و اینستا و ژاوی و همین رونالدو که ازش خوشم نمیاد و نمیار یه چیزی

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)