امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170|

نقل قول: مخالفتش زیاد واسم مهم نیست ..

از بچگیه طرفه (: هنوز بزرگ نشده ..

سعی میکنه با من مخالفت کنه خودتو ب هر دری میزنه تا من نویسنده نشم ..

ولی اخرش ک چی / این دوره نشم ؟ دوره بعدی !

دوره بعدی نشم ؟؟ سال بعد ..

هنوز لیاقت نویسندگیو دارم چون واسش زحمت میکشم ..

حالا هرچقد میخواد مخالف باشه ..

حـاجی دلخوشیات سیری چــنـد ؟ (:
مرضیه؟من مخافم فقط>؟

دهن لق نیستم وگرنه بعضیا که دارن قربونت میرن Big GrinBig Grin

مخافت من بخاطر بعضی اخلاقهاست که اگه درست بشن دلیلی نمیمونه برای مخالفت شما یکم بزرگ بشید 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط امیررضا* ، Dead Silence
آگهی
سلام:))
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
نقل قول: من همون erfan jangjo0 بودم گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 21
اون موقع چتروم تو بخش بازی ها بود من اینجا ب
میشناسمت -_-*

واسم عجیب بود میشناختیش :v

هیـــــــم .. 

مسعودو میشناسی؟ mh2000?

._.* دیه نیس ..
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 21
 سپاس شده توسط Dead Silence
(15-07-2014، 20:06)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
 ._. صادقه یا حصین؟ ._.
حـصین ._.

صادق زیاد گوش نمیدم ! :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط melodi+ ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(15-07-2014، 20:07)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 20:04)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 20:02)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:56)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:52)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ab GheTe DaDa((((:

پس مواظب خودت مخصوصا دهنت باش Big Grin
میفهمی که چی میگم ؟

علی ولش کن!×!
وای عزیزم خوب شد بهش گفتی:|

تو برو به عشقت برس:|

به این کارا کاری نداشته باش!!

حرف زدن با این معادل خوردن تی تاب با خره Big Grin
ولش کن
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(15-07-2014، 20:07)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 20:04)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 20:02)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:56)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:52)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ab GheTe DaDa((((:

میفهمی که چی میگم ؟

علی ولش کن!×!

شمامدیری درس
به عشق من کارنداشته باش
هرکاریم بخوام میکنم
کاری اشتباه کردم اونوقت کارباشماس
:|
(15-07-2014، 20:05)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 20:02)Д¥L!Ɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای خُــدا

ایندفعه هیچی جلو منو برا نویسندگی نمیگیره!

هیـ کُنجکاوم بدونم تو اکانت قبلیم چی میگذره!

کی پیام داده کی نظر داده تو تایپکام هیـ!
اکانت قبلیت نویسنده میشه یا این اکانتت آنیتا؟
(15-07-2014، 20:03)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـامــ ـ  

(((((:

سلام
 اکانت قبلیم میتونستم باش نویسنده بشم چون شرایطم کامل کامل بود ولی چند نفر مخالف بودن نمیزاشتن !

ولی با این اکانت 250 ارساله شم نویسنده میشم!

دیگه اکانت قبلیو بیخیال شُـدم!
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(15-07-2014، 20:06)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
 ._. صادقه یا حصین؟ ._.

حصین نی؟؟؟
گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 21
 سپاس شده توسط melodi+
(15-07-2014، 20:09)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میفهمی که چی میگم ؟

علی ولش کن!×!

حرف زدن با این معادل خوردن تی تاب با خره Big Grin
ولش کن
دیگ به دیگ میگه روت سیاه:|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(15-07-2014، 20:09)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من همون erfan jangjo0 بودم گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 21
اون موقع چتروم تو بخش بازی ها بود من اینجا ب
میشناسمت -_-*

واسم عجیب بود میشناختیش :v

هیـــــــم .. 

مسعودو میشناسی؟ mh2000?

._.* دیه نیس ..

اره یه چیزایی یادم میاد چند دفعه عکسه مرده کت و شلواری گزاشته بود فکر کنم گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 21
پیام ناشناس

/ (•◡•) \

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان