امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ

(21-07-2014، 21:09)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: 14 پیام خصوصی

سارا ؟ :|

یکی یکیشون رو برام نام ببر :| ! ..

چیزه :|

ن باو همشون من شمارا ب لیست دوستان افزوده ام عه :|

بازشون نمیکنم :/

-_-

:| ! ..

منکه نمیبینم کی منو انداخته تو لیستش :|

خو باز کن ببند :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ 124
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Mohammad 77
آگهی
(21-07-2014، 21:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:07){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ):

مگان امروز نیومد ؟ ): :||||

سلام :|

سارا دیروز دوستت اومده بود :|

میخواست سوپرایزت کنه :|

این آیدین هم عاشقش شد :| ! ..

نچ نچ نچ واقعن بد دردیه درکت میکنم -_- !

عاشق کی ؟ مگی ؟ :|||

آیدین ؟ :|

ببین منو ! ؟ :|

عاشقش شدی؟ :|

(21-07-2014، 21:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:09)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: 14 پیام خصوصی

سارا ؟ :|

یکی یکیشون رو برام نام ببر :| ! ..

چیزه :|

ن باو همشون من شمارا ب لیست دوستان افزوده ام عه :|

بازشون نمیکنم :/

-_-

:| ! ..

منکه نمیبینم کی منو انداخته تو لیستش :|

خو باز کن ببند :|

خیلی سختمه :/ :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(21-07-2014، 21:10)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:05)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:03)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:00)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 20:57)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم فوش بود *.__.*

هرچی گفتی به خودت >__<
نه تویی >~<
واتس آپ داری یه فیلم واست بفرستم 
خفنه شدید |=
گوشیموهلیا باتف سوزوند |:

باورم نمیشه گوشی ندارم >_<

دوس دارم خفش کنم شدم عین هابیل وقابیل ولی ازنوع خواهرش/=

حیف شد
تو پآرک تبریز
یه خره میخوآست مجسمه ی گوزن ماده رو بکنه |:
خ خ خ خ
اصن ی وضی P:

بسم الله بسم الله 0_0

خواهراین چیه!!!! 0_0
خ خ خ خ
خیلی باحال بود
مامانم عین چی به خالم چش غره میرف که این چیزا چیه واس نیکی میفرستی
خالمم میگف بیخیال بابا نیکی بزرگ شده Big Grin
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(21-07-2014، 21:10)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:09)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:06)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:05)⦿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن ثبت نام کردم

محسن تو دوباره تبلیغ کردی؟DodgyDodgyDodgy
اره..

یه تصویه حساب شخصیه...

اینجارو میگم Dodgy
چی اینجارو میگی؟
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(21-07-2014، 21:08)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:06)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:02)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد خیلی گهه .. ! -_-

دیه بات کاری ندارم محمد -_-

کم نيار ديگه :hiccp:

من با بی جنبه ها حرفی ندارم =))

انتقامتم محسن ازم گرف .. راحتی الان =))

من بي جنبم ؟ :hiccp:

کي بهم پ.خ ميداد حوصلم سر رفته Big Grin

ايول محسن داد 497
 سپاس شده توسط Magical Girl ، # αпGεʟ ، MOHSENEBRAHIMI
آیسان دهن لق بیشووووووررررررر
(21-07-2014، 21:11)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
|-:

سلام(:
چرا همه امروز ناراحتن؟
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ 124

محمد قهر کرد ._.

برم از دلش درارم ؟ ._.

محمد ببخشید بیا ._.

-_-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(21-07-2014، 21:10)⦿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا تو هم بیا چت من ثبت نام کن

اگه سینایی با مدیرا صحبت کردم قراره محرومت نکنن از اعتبارم مایه گذاشتم حرفمم حرفه پس ادم باش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(21-07-2014، 21:10)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:07){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ):
چرا ناراحتی؟
(21-07-2014، 21:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارمیدا کشف من : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=139978&pid=2217985#pid2217985
:hiccp:

خندیدیم:V

حرف حقه
برا خنده نیس -___-
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189

پرش به انجمن: