امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝

(23-07-2014، 18:01)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 17:59)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 17:58)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام. (:

Hi dear

سلام عزیزم
خوبی؟

نعSad
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 9
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
(23-07-2014، 18:01)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبول دارم من اینجا بیست تا ب بالا دوست داشتم ولی وقتی به خودم اومدم دیدم فقط دوتاشون واقعا دوست واقعین

دوست واقعی رو بیخی :|

"دوست" پیدا کن :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Brooklyn Baby
(23-07-2014، 18:01)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه میخواستم بگم کیه ، از اولش مخاطبُ مشخص میکردم ×!×

از اولش خوب برخورد کنی همین میشه (:

فک میکنن آدم حسابشون کردمـ .. !

ولی نَ .. خواستم جلو جمع ضایع نشن کسی بهشون محل نمیده ! (:

اینم خیلی بده که واسه" سپاس " یکیو بخوای (: !

همین کافیه ..

دیگه تو هیچی رو من حساب نکنید !

بکشید بیرون .. !

فعلا !

ول کن .. !

مرضیه >_<

من آخر از دست لیست دوستام دِق میکنم میمیرم :| !

بیخیال دنیا اصن هیچی مهم نیس !

مخصوصا مججججازی [!]
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ALI HaBibZadeh
(23-07-2014، 18:01)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علی ._.*

بالاخره بچم زبون وا کرد ^_^  |: !

me!no.....no +_+
:|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(23-07-2014، 17:54)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلآم :hiccp:

سلام صبا
خوبی؟

(23-07-2014، 18:02)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 18:01)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 17:59)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 17:58)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام. (:

Hi dear

سلام عزیزم
خوبی؟

نعSad
Why not?

سپاس شده توسط ~JaSmIn~
میام اینجا دلم واشه می....... تو حالم ولی بازم میام
یکی از دوستام یه چیزی واسم فرستاده مرضیه نشونت بدم :V

آخر خندس لامصب :V
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆
(23-07-2014، 18:03)ALI HaBibZadeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 18:01)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علی ._.*

بالاخره بچم زبون وا کرد ^_^  |: !

me!no.....no +_+
:|

:| ؟! ..
سلام:493::ngh:cry girlcry girl
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
سلام مبینا ..

نوری بفررس:V
 سپاس شده توسط First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان