امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】

(26-07-2014، 15:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:19)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:12)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی با من حرف نزن ..

مرضیه ؟!

تو عشقه منی لامصب .__.

آره جونِ A] :V]

((=

A کیه ؟! .__. cry girl

اهورا رو میگه !

خیلی عنی سوگند :|

خاک بر سرم .. :|

رکی غلط کردم ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
آگهی
(26-07-2014، 15:19)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا مطمئنم ی اتفاق بدی برات میوفته:|...

رضــــــــــــــا :||

انقدر نگـــو :||
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، ✘v!☻lent girl✘ ، † αƖιєη †
(26-07-2014، 15:20)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چی بگم الان ؟

هیچی نمیدونم ..

این رضا اومد الان چیز کرد تو اعصابم :|

رضا بمیری بهم استرس دادی T_T

مهرزاد عصبیه ؟ ..

نورا من بت توصیه میکنم به نزدیک نشو :|

اگه دیدی دپرسِ .. ازش نپرس :|

چون مث من شرمنده میشی یهو دیدی ._. !

البته فک نکنم تو مث من باشی ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】 204
 سپاس شده توسط First Star ، Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs
(26-07-2014، 15:14)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:08){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:06)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:04){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:00)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دوست صمیمیشم .. درنتیجه دوست صمیمی تو هم هستم ._.

:|

کاری داشی ب خودم بگو ^_^

شمارشو دارم .. باش میحرفم اگه گذاشت شمارشو میدم بت .______.
:| همش منو دعوا ميكنه :v فكركنم شمارش هم بگيري پشته تلفن دهنم رو سرويس كنه :v
عزيزمي

دوست منه دیگه :V

مث خودم وحشیه یکم ._. :||||
ار يو وحشي؟ ._.
یِس سامتایمز ._.
خدا بخير كنه :|
منم كلا ادمه عصبي ايم :| ولي با دخترا خوب حرف ميزنم :v
 سپاس شده توسط Magical Girl
(26-07-2014، 15:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:19)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:12)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی با من حرف نزن ..

مرضیه ؟!

تو عشقه منی لامصب .__.

آره جونِ A] :V]

((=

A کیه ؟! .__. cry girl

اهورا رو میگه !

حالا ما میگیم A ضایع نشه :|

مرسی از شما دوست گرامی هم که آبرو ما رو حفظ کردی :/ .. :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
(26-07-2014، 15:20)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:18)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:16)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازين به بعد هرروز اس ميدم |:

ساعت ١٢ شب
بيداري؟؟

بیدارم ولی ش ندارم

صب کن دوشنبه میخرم !
-_-

باشه

برات بفرستم ؟؟ |:
نَ مرسی =))

چیزی شده بود حالا ؟
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
سلام-_-
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Brooklyn Baby ، First Star ، ◄Iяαи► ، Magical Girl
(26-07-2014، 15:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:20)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چی بگم الان ؟

هیچی نمیدونم ..

این رضا اومد الان چیز کرد تو اعصابم :|

رضا بمیری بهم استرس دادی T_T

مهرزاد عصبیه ؟ ..

نورا من بت توصیه میکنم به نزدیک نشو :|

اگه دیدی دپرسِ .. ازش نپرس :|

چون مث من شرمنده میشی یهو دیدی ._. !

البته فک نکنم تو مث من باشی ..

فعلا داره پ.خ رو میخونه ._.

جواب هم نداده ._.

رضا بهم استرس دادی الان >_________<
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ✘v!☻lent girl✘ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(26-07-2014، 15:21)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی عنی سوگند :|

خاک بر سرم .. :|

رکی غلط کردم ._.

خو من چیکا کنم ؟ :|

آ راستی هرکی امضا خواست بیاد بهش بدم من سوگندم آ ._. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】 204
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs
آوآتآرم چطوره؟ -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】 204
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان