امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】

(26-07-2014، 15:30)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واي فاطي عشقم سللااااام^_^

خوبي؟*^_^*
دلم برات تنگ شده بودcry girl
 سپاس شده توسط parmida.a
آگهی
(26-07-2014، 15:31)صـــفـــر ♔ شــش ♔ یــکــ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Magical Girl دوس دارم بیشتر باهات آشنا بشم امکان داره؟

:V...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Brooklyn Baby ، ✘v!☻lent girl✘
(26-07-2014، 15:30)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ غلطی کنم من ؟cry girlcry girl

لالا لالا گل پونه cry girlcry girl

میمیرم من ..

غلط نکن :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(26-07-2014، 15:28)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:27)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:26)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میخواد بشه مگه ؟

ته تهش همه چی تموم میشه ..

همین ..

نه دیگه..

اول ***رت میکنه بعد همه چی تموم میشه:|..
رضا .. :|

یا هیچی نگو یا ی چیزی میگی کامل بگو ... بدبخت الان چن بار مرد و زنده شد !

(26-07-2014، 15:27){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:23)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:22){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:14)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یِس سامتایمز ._.
خدا بخير كنه :|
منم كلا ادمه عصبي ايم :| ولي با دخترا خوب حرف ميزنم :v
تبعیض بین دخدر و پسر ؟ خجالت بکش -__-
اصن با پسرا كه حرف نميزنم :v
لاين داري؟
من دیه هیچی ندارم :|
براي چي؟ :|
نورا بتمرگ :|

چی شده ؟ ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє ، First Star
قابل توجه دوستان..

اسم یارو علیرضاس:V...

نورا خاک تو سرت-_-...

دیگه فکر نمیکردم تو هم اینطوری باشی-_-...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ƒαкє ѕмιƖє
(26-07-2014، 15:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:29)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان باید به این سولت جواب بدم ؟! :|

مثلا A میتونس امیر باشه :| احمد باشه :| اصغر باشه :| ..

آمم میتونستی بگی بیرون از نتِ .. اسمش امیر ارسلانِ ! ..

نه ؟ /:

آهـا آره :|

نه امین ^_^ ._.

از این به بعد همه A ها امینن ||:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، † αƖιєη † ، First Star
خدآفس |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】 210
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، βΑllεяiηΑ♡ ، parmida.a
(26-07-2014، 15:32)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان اهنگ پروفایلت عالیه ._. !

من دیشبیه رو هم دوس داشتم :|!

بیکارم میرم آهنگ پروفایلایه تورو گوش میدم !

ولی دیشبیه پرفکت بود ._. !

ســـلام !

آهنگای علی بابا عالین .. !

خواستی بگو بهت لینک بدم ! (;

سلام .. !

(26-07-2014، 15:30)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ غلطی کنم من ؟cry girlcry girl

لالا لالا گل پونه cry girlcry girl

میمیرم من ..

سوگند ی آهنگ داره ..

لا لا لا لا زندگیم سرابه ..

لا لا لا لا عمر من تبابه ..

لا لا لا ..

تو بخواب من بیدارم .. تو بخواب .. من برات قصه میگم ..

تو بخواب من نازت میکنم .. تو بخواب .. من قول میدم تا صبح بالا سرت باشم ..

برات لالایی بگم ..

هعیییی cry girl
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】 210
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Brooklyn Baby ، † αƖιєη †
(26-07-2014، 15:32){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:28)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:23){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:14)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:11){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نيستم؟ :v

سقف ریخت ((:
مواظب باش زيره اوار نموني :v

دیگ به دیگ میگه پنکک بزن :/
وات د هل؟ :|

خارجکی :V

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان