امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝

(26-07-2014، 21:03)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 21:01)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 21:00)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 20:59)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 20:58)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایبر برام بالا نمیاد.-. ..

پ.خ کن :v
حتمن._.

سریع ._.
._.

._. ؟؟
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
آگهی
(26-07-2014، 21:03)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 21:02)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 21:00)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 20:58)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 20:57)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط کردی با هف جد آباد :| !

علی رو یادته ؟ (=

خخ -_-

هنوزم اونجایی ؟!

اگه هستی تخته رو برام هـک کن .. !

میخوام دلم خنک شه .. :|

عوضیا -_-

چرا هکـم کردی ؟ :|
اونجارو -- کنم برا سایت خودم بد میشه دشمن پیدا می کنیم

همه ی بچه مچه ها جم شده بودن :|

هعی ._.*

خیلی کثافتی ._.
سایت چرتی بود انجمن های تک بی بی خدایی چرته ما الان زدیم هم فروم داریم هم سایت خیلی هم توپه

آها ..

هـک میکنی چی میشه ؟ :|
با اجزاع Hک میشه:|
(26-07-2014، 21:03)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو قاب می کنم میکوبم ب دیوار
شما یک پیام خصوصی خوانده نشده دارید از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
frost  با موضوع دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام

مبارکه :|
 سپاس شده توسط Dead Silence
خودم ساختمش ^_^ .. ! :|

کات کردن عکسُ هم یاد گرفتم ._. !

خدا .. من تو ایران حیف شدم ! :| ...

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/c28i5sew05nid6slsse1.jpg

آ آ آ هـورآ .. آ آ آ ^_^ .. ! :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Magical Girl ، βΑllεяiηΑ♡ ، # αпGεʟ
(26-07-2014، 21:04)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 21:03)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو قاب می کنم میکوبم ب دیوار
شما یک پیام خصوصی خوانده نشده دارید از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
frost  با موضوع دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام

مبارکه :|
ایشالله اسمت با لیستم ب پای هم پیر شن:|
(26-07-2014، 21:04)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 21:03)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 21:02)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 21:00)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 20:58)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونجارو -- کنم برا سایت خودم بد میشه دشمن پیدا می کنیم

همه ی بچه مچه ها جم شده بودن :|

هعی ._.*

خیلی کثافتی ._.
سایت چرتی بود انجمن های تک بی بی خدایی چرته ما الان زدیم هم فروم داریم هم سایت خیلی هم توپه

آها ..

هـک میکنی چی میشه ؟ :|
با اجزاع -- میشه:|

خوب چجوری ؟ :|

ینی چی ؟ >_<
(26-07-2014، 21:03)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارژ گوشي داره تموم ميشه-_-

سارا...

خدافظ*^_^*

بگو چی شده بعد >__<

نرو .______.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(26-07-2014، 21:02)abc1382 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 20:56){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 20:52)abc1382 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود===+

(26-07-2014، 20:51){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 20:50)abc1382 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آیدین
سلام سارا
سلام
تو الان متولده 82ايي؟ .___ۀ

نه بابا
پس چرا نوشتي 1382؟ ((:

اکانت خودم نیست
دخترعمم دادبهم
حالا ما كه گفتيم ((:
(26-07-2014، 21:03){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 20:57)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 20:55){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 20:52)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 20:47){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اتوسا (:

سلام سارا (:

سلام:|
با پسر عمت چيكار كردي :|
پسر عمم که فقد ازم خوشش اومده
مامان بابام و داداش و خواهرم رفتن اردبیل
دیروز عمو و زن عمو و پسر عموم اومدن خونمون تا تنها نباشم
بعد فیلم ترسناک عموم گزاشت(کلا عاشق فیلم ترسناکه)
بعدش چي شد |:
بعد خواستم بخوابم ولی میترسیدم
لامصب فیلم خیلی ترسناک بود
عمو و زن عموم رفتن اتاق مامان بابام خوابیدن
رامتین زمین خوابید منم تو تخت||||:
بعد از خواب بیدار شدم مدام جیغ زدم
بغلم کرد و گف هیچی نیس و بیخودی ترسیدم
بعد منم مجبورش کردم پیشم بخوابه
خیلی ترسیده بودم
بعد امروز اومدم خونه حرفا فرید و رامتین رو شنیدم....
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 94

سارا ؟ ..

ستاره هامونو ^_^ :| ! ..

مرضیه , سارا , من !

ستاره هامون یکیه ^_^ :| !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Magical Girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان