امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ

(27-07-2014، 21:34)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کارخونه ی پاستیل؟HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh:Laie_23:

:|

قنادی :|

+ خدافس رضا .. !
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، امیررضا* ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ∆ MeRzaD ∆
آگهی
آقا الان بازار گرمه همین رو بگم برم._. ...

هرکی ندیده بره ببینه._. ...

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=144214&pid=2250928#pid2250928

خدافظ>_<

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، melodi+ ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، βΑllεяiηΑ♡
نقل قول:
نقل قول:
میدونید که پسرا هم تک هستن هم اس خوشگل ترین ادمها پسرا هستن خدایا ما دیگه 2 سال دیگه باید بترسیم بریم بیرون مارو دخترا شاید بدوزدن ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 125ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 125ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 125ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 125ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 125
پسرا شاید !

اما تو نَ ..

خودتو با این رفتار زننده و لوس پسر حساب نکن :V
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 125
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡ ، ∆ MeRzaD ∆ ، T A R A ، Brooklyn Baby ، hanie directioner
(27-07-2014، 21:32)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:29)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:27)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:24)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم....
درود آقا امیررضا
درود
-----
دوستان دلتون بسوزه دارم پاستیل خرسی محانی میخورم

ریلی؟؟؟؟گود فرریو مستر امیررضا
؟

اهم اوهوم.عفک کردم متوجه میشید.ترجمه.واقعا؟؟خوش به حالت آقا امیررضا!!!!!

ایز مای سنتنسز هار؟؟؟؟
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(27-07-2014، 21:30)arash.brd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونید که پسرا هم تک هستن هم اس خوشگل ترین ادمها پسرا هستن خدایا ما دیگه 2 سال دیگه باید بترسیم بریم بیرون مارو دخترا شاید بدوزدن HeartHeartHeart
Heart
   HeartHeart
اینا کش میان :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆ ، Brooklyn Baby
هههههههههههههههه نظر لطف شماست زد سیاه  بای اما دیه همتون بدونید پسرا خاص هستن

یکی فازه خواهره منو بگه لدفن ! :|||
http://8pic.ir/images/lpi9tn2cgwijt2g1zznd.jpeg
 سپاس شده توسط melodi+ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆ ، βΑllεяiηΑ♡ ، I r A n
(27-07-2014، 17:13)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 17:11)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 17:08)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 17:04)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 17:00)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس به کی مربوطه؟؟؟؟

100 دختر رو با حرفای چرتت داری منحرف میکنی حرف نزدم بخوای ادامه بدی بد میبینی

میشه این 100 تا دخترو نام ببری لدفا>؟

من مثل تو بیکار نیستم 100تا دختر نام ببرم

گفتم که حواست باشه

پ نمیدونی نظر نده لدفا!

خوش اومدی!

هرری

اتگار تو جنبه نداری مثله آدم باهات صحبت کنن
ارع ؟
والا من زبونو تو رو بلد نیستم !

سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(27-07-2014، 21:35)arash.brd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هههههههههههههههه نظر لطف شماست زد سیاه  بای اما دیه همتون بدونید پسرا خاص هستن

برو بابا برو -_- !

الان فک میکنه اندازه سن بابامو داره -_- !

:|

نقل قول: به من حس خوبی میده ! <:

نچ نچ نچ لامصب خیلی اوضاش خراب بود آ :| ! ..

▬▬

نرو رضا ..

بشین .. سر جات

._. :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 125
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، hanie directioner ، ∆ MeRzaD ∆ ، Brooklyn Baby
این آواتاره .. cry girl

http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=131934

خداففففففـــ ..
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، × RoYa × ، ∆ MeRzaD ∆ ، T A R A ، Brooklyn Baby ، I r A n

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان