امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ

(27-07-2014، 21:50)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:49)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:47)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:37)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز؟ شما دخترا که نمیتونین جلوی ما پسرا وایسین
حرفه اضافه موقوفDodgy
وگرنه خودم دهنتو آسفالت میکنمAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

منم همراهیش میکنم -_-
من روبه روتون وای میسم:|
فعلا که ما بیشتر از شماییمTongue
هر کس موافقه سپاس بدهBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 130

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ◄Iяαи► ، الیکا0
آگهی
(27-07-2014، 21:53)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.-.
سلام ._.
(27-07-2014، 21:51)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافسی .. !

(:*

مرضی (:* کوجآ؟ ..*
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
خدافس
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 130
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Brooklyn Baby ، I r A n
(27-07-2014، 21:53)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:52)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر رضا من و امپرطوریت وای میسم ب شرط اینکه منو امپراطور کنی رضا رو نخست وزیر

میگی ***
چیکار می کنی؟
(27-07-2014، 21:51)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:50)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:49)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:47)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:37)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز؟ شما دخترا که نمیتونین جلوی ما پسرا وایسین
حرفه اضافه موقوفDodgy
وگرنه خودم دهنتو آسفالت میکنمAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

منم همراهیش میکنم -_-
من روبه روتون وای میسم:|

من به تهایی رضا و اهورا رو شکست دادم |:
سوسک پشت سرته!
مورد داشتیم دختره میخواسته به pou غذا بده

بهش گفته: عچیچم، مامی قلبونت بره. بیا غذاتو بوخول. عجقم؟ منو دوشم دالی؟

و در همان لحظه، به همین پایه ی میز که اگه روزی سه بار ملاقاتشون نکنم دلم میپوسه قسم ، pou طی یک حرکت تکنیکی ، یه چهار لیتری اسید از جیبش آورده بیرون ریخته رو سرو هیکلش. :| :/ /:
 سپاس شده توسط × RoYa ×
(27-07-2014، 21:50)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:49)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چگا

پها ماما

مامانیمم

کوثر مامانیم

به چه زبونی میحرفی -_- خآله فرهنگ خانواده ی ما رو حفظ کن -_-

در کل فحش نبود.یه زبون آسیای شرقی.

سالاک پوسوشیانسیس.پوژوگساپین.

چگا امیرررض

چگا.....

چمونینگا چدومنیدا
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(27-07-2014، 21:54)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 21:51)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافسی .. !

(:*

مرضی (:* کوجآ؟ ..*

دنیا جان زیاد گفتگو موندم ._.*

آیسی و مهی و دنی ..

کاری داشتین پ.خ هستم (:

خدافس^_^
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
خواهر برو-_-

شب بخير...
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان