امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ

(27-07-2014، 23:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:43)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه کسی اینو برام درست کرد من زنش میشم ! <:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/es8de6awfoy8efov68k1.jpg

(اعتماد به نفس ! :|)

حیف که بابای مرضی زن داره س تا بچه هم داره وگرنه بهش میسپاردم که شوهرت شه :|

نقل قول: و خداوند مهرزاد را آفرید تا وسیله ای باشد (فقط) برای سپاس دادن به نــورا و (بعــد) آیســآن :|

خدا پدرتو بیامرزه کجا این مهرزاد ِ چیز ب من سپاس داد که من ندیدم ؟ :|

الان دقیقا کوجاش حیفه ؟ :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ∆ MeRzaD ∆ ، I r A n
آگهی
(27-07-2014، 23:47)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:45)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا تو چه قد بامزه ای .ــــ.*!!

هی میری مــیای .ـــ.!!

مرضیه هستم :| !

آخه هی صدام میکنن .. :|
من همش تو و نورا رو باهم قاطی میکنم -ـــ-

همیشه -ــــ-
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 157
(27-07-2014، 23:47)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:45)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی میری مــیای .ـــ.!!

خخخخخ نورا :V ؟ ..

:| !

(27-07-2014، 23:48)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینکه تارا نمیتونه با بابات ازدواج کنه :|

ینی ازدواج کنی ؟ :|

مسئله ای نی ؟ O_O ..

._. چ عجیبن این بچه های دورِ زمونه :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 157
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، T A R A ، ∆ MeRzaD ∆
هوفف .. !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(27-07-2014، 23:48)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:43)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع،مهرزاد دومین بارشه نویسنده میشه|:ایشالله سومین بارم میبینیم|:

دفعه بعد شمکی میشم (._. )

نقل قول:
مهرزاد قبلا چرا از نویسندگی برکنار شدی قضیش چی بود؟

حوصله ی اینجارو نداشتم :|

رفتم ._.
بعد چرا دوبار برگستی برو دیع>________<جامو تنگ کردی^______^
(27-07-2014، 23:44)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:41)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا چ امضای اعتماد تو سقفی گذاشتی هعی ConfusedConfusedantisirk
جنبه طنزه شيوا:/\

قشنگ مشخصه تو با کلید للایک اشنایی داری ایا؟
ش: 

او فردی است مشفق ومهربان و جنگجو و عصبانی و خونگرم و زبان او تلخ است و هر چه در دنیا به او ضرر برسد از دست و زبان خود میخورد و اگر زبان خود را نگه دارد از بلا محفوظ میماند و بسیار لجباز است
نقل قول: چی بش میدی؟ <: ._.
امضا ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، ∆ MeRzaD ∆
^ـ^

سلآمــ ـ
(27-07-2014، 23:45){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:43)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بلدم ولي تورو نميخوام :v
تورو خدا بخوا ! :V
اگه بلد بودی الان اینجا نبودی ! :|
(27-07-2014، 23:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حیف که بابای مرضی زن داره س تا بچه هم داره وگرنه بهش میسپاردم که شوهرت شه :|

نقل قول: و خداوند مهرزاد را آفرید تا وسیله ای باشد (فقط) برای سپاس دادن به نــورا و (بعــد) آیســآن :|

خدا پدرتو بیامرزه کجا این مهرزاد ِ چیز ب من سپاس داد که من ندیدم ؟ :|
بابی مرضی کیه؟! ._.

(27-07-2014، 23:46)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:40)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:39)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا |:

فاطی ! -_-

cry girl

cry girl
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 157
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(27-07-2014، 23:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی میری مــیای .ـــ.!!

خخخخخ نورا :V ؟ ..

:| !

(27-07-2014، 23:48)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینکه تارا نمیتونه با بابات ازدواج کنه :|

ینی ازدواج کنی ؟ :|

مسئله ای نی ؟ O_O ..

._. چ عجیبن این بچه های دورِ زمونه :|

نخیرم !

منظورم این بود ک حیفه بابام مامانمو گرفته ؟ -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان