امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182

(29-07-2014، 2:13)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:12)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:10)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:08)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:04)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووووووووووف دادا نیتمونو خراب نکن دیگه :|
من که واسه نماز میرم !

بابا شما بد برداشت کردید من منظورم اینه که ملائکه موقع نماز میان پایین میرن ته صف خانوما ادم فک میکنه تو بهشتهBig GrinBig GrinBig GrinAngel

(29-07-2014، 2:08)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لـعــنت به مزاحــمـ تلفـنی نصـفـ شــب :/

عجب دل خجسته ای داشته طرفAngelBig Grin

آهاع ازون لحاظ خوب خیالم راحت شد!...
دخترا از الان دارن واسه نماز آرایش میکنن : ))

از شوق دیدن فرشتگان الهیه دیگه:cool:Big Grin

آرع لامصب ما میریم تو پارک میخونیم انگاری تگزاز :v

از تگزاس هم بهتره یه تیکه از بهشته

من از الان دارم شماره مینویسمAngelBig Grin
« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 145
 سپاس شده توسط mahdi0191 ، ըoφsիīkα
آگهی
احسان و مهدی بیاین پارک ما

بهشته ها Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، ըoφsիīkα
(29-07-2014، 2:10)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:08)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:04)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:02)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 1:58)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو مسجد فقد به پيرزنا ميتوني شماره بدي |:

نه بابا تو محل ما نماز رو وسط خیابون اصلی میخونن

اون ته صف خانوما هم نگو بهشتهAngelBig Grin

اووووووووووف دادا نیتمونو خراب نکن دیگه :|
من که واسه نماز میرم !

بابا شما بد برداشت کردید

من منظورم اینه که ملائکه موقع نماز میان پایین میرن ته صف خانوما ادم فک میکنه تو بهشتهBig GrinBig GrinBig GrinAngel

(29-07-2014، 2:08)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لـعــنت به مزاحــمـ تلفـنی نصـفـ شــب :/

خیلی :/

کـــی خوابش نمیـاد؟؟؟ |:*

من که شبه روزم بر عکس شده :|
نمیدونم چطوری تنظیمش کنم!

(29-07-2014، 2:19)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهشته ها Big Grin

کوجاس پارکه خودمونم شلوغ میشه: ))

سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ըoφsիīkα
(29-07-2014، 2:17)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد برداشت نكنيدااا ..

ميخواد به فرشته ها شماره بده !

Angel
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، mahdi0191 ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(29-07-2014، 2:19)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهشته ها Big Grin

پارک کجا آدرس بده  Smile

داستان قشنگ شدBig Grin

علی 1 حواست به ذغال ها هست دیگهShy
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ըoφsիīkα
(29-07-2014، 2:17)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:13)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:12)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:10)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا شما بد برداشت کردید من منظورم اینه که ملائکه موقع نماز میان پایین میرن ته صف خانوما ادم فک میکنه تو بهشتهBig GrinBig GrinBig GrinAngel

استغفرووولا پس آرمان های امام چی میشه...
تسبیح من کوووووو

(29-07-2014، 2:20)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد برداشت نكنيدااا ..

ميخواد به فرشته ها شماره بده !

Angel

پ ن پ میخواد به دخترا بده :|

حرفا میزنی هاااااا

سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(29-07-2014، 2:17)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:15)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه گمشده :|

منم بابا بزرگم آلزايمر داشت تو مسافرت گم شد ._.

سه روز تمام تو مشهد داشتم دنبالش ميگشتن آخر سر ديديم برگشته تهران 0.0

ولي پارسال فوت كرد ):

چـــــــه بــاحـــال |:

خدا بیـامرزه (:
 سپاس شده توسط mahdi0191 ، hanie directioner
فقط میاین پارک ما حواستون باشه...
تیپ فراموش نشه
برای انجام کار خیر Angel
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، mahdi0191 ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(29-07-2014، 2:14)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:13)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:10)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهدی گوش دادی ؟!

نه باو هدستمو گیر نمیارم
از جونمم سیر نشدم الان اسپیکرمو روشن کنم :|
فردا گوش میدم اصن فک کنم قبلا گوش کردم من جعفر زیاد گوش میدم : ))

با امینم خونده
خیلی باحاله
امینم تو اون آهنگش چهارصدتا کلمه رو تو سی ثانیه میگه

باشه گوشش میدم :|

(29-07-2014، 2:15)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:09)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره من فک میکردم کسی گوش نمیده

اووووف احمت كه ما رو كشت بس كه تيكه هاي آهنگو نوشت /:

رپ مگه بده؟

سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ըoφsիīkα
(29-07-2014، 2:20)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استغفرووولا پس آرمان های امام چی میشه...
تسبیح من کوووووو

نه دیگه اینور کارت آرمان های امامه اونور کارت شمارم رو نوشتم اگه کسی سوالی مشکلی چیزی در رابطه با آرمان های آقا داشت زنگ بزنه مطرح کنه من هم در حد امکان و وظیفه کمک کنم بهشونAngel

مدیون اید اگه فک کنید من قصد دیگه ای دارمBig Grin
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، mahdi0191

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان