امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182

(29-07-2014، 3:06)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 3:03)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:58)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:54)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:52)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــو تـو نــه...

...|: بقیــه!!

من گفتم دیگه
حالا میخوای چیکار
بگو کمکت کنم!

تغـییر رشــته بدمـ -_-

مفـیدِ یـا مضـر |:

آمـادگی کنکــور ندارمـ امسـال :|

کنکــور هـنر بـاید بدمـ؟؟؟

واسِ معمـاری /:

موندی تو ریاضی : ))
خیلی مفیده !... البته اگه نمیتونی ریاضی رو ادامه بدی!

-_-

مـن دانش آموز نخـبم /:

نموندمــ از اول معمـاری دوسـ داشـتمـ رفـتمـ ریـاضـی

دوسـ دارمـ ریـاضیو معمـاری بیشـتر :|

همون ریاضی رو ادهمه بده بعدش که کنکور دادی انتخاب رشتتو بزن معماری!

سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، ըoφsիīkα
آگهی
(29-07-2014، 3:06)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 3:03)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:59)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:56)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:54)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی ؟ (:

توپ توپم فقط از نوع پنچرBig Grin

برو پنچر گیری « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 158

رفتم آپاراتی بیرونم کرد

گفت تو خیلی پنچری چسب پنچر گیری جواب نمیده رو تو 
باید حتما تیوبلس بشی....بعدم گفت الکی وقت منو نگیر با لقد بیرونم کرد (:  Big Grin

پــــ بدجوری خرابی « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 158   « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 158

*** گشاد  مایه نشاطShyBig Grin
« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 158
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، ըoφsիīkα ، hanie directioner
(29-07-2014، 3:04)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:59)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:56)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:53)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:46)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

با این ستاره هات ادم ب کما فرو میره :|||||

هیی این حامد هم نویسنده شد من نشدم ._.
مطمعن شدم مرضیه ای(:

مرضیه کیه ؟/:

برو ای پیمو چک کن اصن ._.

من داوطلب نویسندگی بودم ولی نشدم‍ ‌._.

(29-07-2014، 2:56)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم این جا من از همتون کوچیکترمConfused
مگه نه؟

نوزادی .___.*
مرضیه؟
Big Grin
خودتی
صابر همه تغییر نام هارو زده
از اول ثبت نام همین اسم رو من بوده *.___.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ✘PETER✘ ، ըoφsիīkα
(29-07-2014، 3:09)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 3:06)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 3:03)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:59)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:56)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توپ توپم فقط از نوع پنچرBig Grin

رفتم آپاراتی بیرونم کرد

باید حتما تیوبلس بشی....بعدم گفت الکی وقت منو نگیر با لقد بیرونم کرد (:  Big Grin

پــــ بدجوری خرابی « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 158   « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 158

تنگ مایه نَنگ :V

سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، ըoφsիīkα ، hanie directioner
(29-07-2014، 3:07)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 3:01)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـــر بودمــ |:

جدی؟؟/ :cool:Big Grin

(29-07-2014، 3:01)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم برم ديه ._.

نوشيكا

مهدي

احسان

سه نقطه .-.

خدافظ /:

سحر خوشShy

(29-07-2014، 3:03)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 3:00)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:58)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:54)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گفتم دیگه
حالا میخوای چیکار
بگو کمکت کنم!

تغـییر رشــته بدمـ -_-

مفـیدِ یـا مضـر |:

آمـادگی کنکــور ندارمـ امسـال :|

کنکــور هـنر بـاید بدمـ؟؟؟

واسِ معمـاری /:

اگه نظر منو بخوای که دانشگاه رفتم:

اصلا کنکور نده برو شوهر کن

والا بخدا دانشگاه چی داره آخهAngel  (:

حـــتما یه رشــته که اصـن علاقه نداشـتی قـبول شـدی -_-

مـــن بـاید رتبـه سه رقـمی بیـارمـ /:

رتبم هم خوب شد هوا و فضا هم قبول شدم ولی تو دانشگاه رید*مShy

جــدی /:

یــه سریـامـ فقطـ قـبل کنکــور میکشـن خودشــونو بعـد تو دانشگـاه گـند میزنن |:

فک کنمـ از این جـور آدمـامـ :|
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(29-07-2014، 3:06)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کم کم دارین کم میشینا :|

(29-07-2014، 3:06)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 3:02)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:53)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 2:46)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

این برای در دیواره ||:

نشدی دیگه حالا بیا منو بخور ||:

خوردنی نیسی ._.

یکی از شرایط نویسندگی : داشتن اعصاب راحت ._.

ک شما بی بهره ای ._.

من شکایت میکنم *._.

تو غلط میکنی حامد زنه منه :|

تو همجنس بازی؟ o_O
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ✘PETER✘
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: *احسان*، mahdi0191، Shadow of Death، ××HappY GirL××، ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ

بچها میگم الان که هم مدیرا خوابن هم نویسنهده ها
یه آهنگ بندری بزاریم انجمنو بترکونیم خخخخخخخ

سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ✘PETER✘
(29-07-2014، 3:10)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 3:09)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتم آپاراتی بیرونم کرد

نکته های قشنگی گفتید « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 158
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، hanie directioner
(29-07-2014، 3:06)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کم کم دارین کم میشینا :|

(29-07-2014، 3:06)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 3:02)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

این برای در دیواره ||:

نشدی دیگه حالا بیا منو بخور ||:

خوردنی نیسی ._.

یکی از شرایط نویسندگی : داشتن اعصاب راحت ._.

ک شما بی بهره ای ._.

من شکایت میکنم *._.

تو غلط میکنی حامد زنه منه :|
آ واقن ؟.__.

وات د هل -__-...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، ըoφsիīkα
(29-07-2014، 3:10)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتم آپاراتی بیرونم کرد

باید در حد اعتدال باشه....

برا من فک کنم خمپاره خورده...
حتی حال ندارم برم سر یخچال آب بخورم کاکوBig Grin
 سپاس شده توسط mahdi0191 ، ✘PETER✘ ، ըoφsիīkα ، hanie directioner

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان