امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ

(30-07-2014، 18:27)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم از پروفایلم پاک شد :| !

تف :|
نــترس دوباره میاد بازدید میکــنه ! =)))))
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، First Star
آگهی
(30-07-2014، 18:28)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 18:28)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 18:26)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 18:25)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 18:22)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب .. عرفان .. دنیا .__.
مذاکرتون چی شد ؟
قبول کردید با هم باشید (: ؟

بشین ممت مآ بی اف دآریم .-. چه ضایع دروغ گفتم به هر حآل بی افمون باید مدیری نویسنده ای چیزی باشه .-.
بدبخت...
یکم از جی اف من زندگی رو یاد بگیر با اینکه مدیره با من ازدواج کرده تو سرتDodgy

جی اف تو خیلی خره .-.
خز باباته:|
خز بچه-___-

هوی منو بکش به بآبآم توهین نکن فهمیدی ای کیو -_- خودتی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ 22
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
خـُـدآفس ._.*
 سپاس شده توسط First Star
(30-07-2014، 18:28)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 18:28)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 18:26)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 18:25)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 18:22)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب .. عرفان .. دنیا .__.
مذاکرتون چی شد ؟
قبول کردید با هم باشید (: ؟

بشین ممت مآ بی اف دآریم .-. چه ضایع دروغ گفتم به هر حآل بی افمون باید مدیری نویسنده ای چیزی باشه .-.
بدبخت...

جی اف تو خیلی خره .-.

اِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِ اِِِِِِِِِ ویرایش کن kaffe2
(30-07-2014، 18:29)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبخت...

جی اف تو خیلی خره .-.
خز بچه-___-

:|
من نمیدونم مدیرا هم مگه دوس میشن
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(30-07-2014، 18:29)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 18:27)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم از پروفایلم پاک شد :| !

تف :|
نــترس دوباره میاد بازدید میکــنه ! =)))))

میدونی مرضیه کدوم گوریه ؟ :||

فاطی هم نیس :|

آیسان هم نی :| !

من برم خودکشی :|
 سپاس شده توسط Dead Silence
(30-07-2014، 18:31)~ERFAN~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیدونم مدیرا هم مگه دوس میشن

ایول خوب اومدی v:
اینجـــا دیگه فـاز نمیـده [!]

فقـط ساعت 4 , 5 صــب .. همیــن  و بــس ! (!)

مــثِ دیـشب ! =)))

فعــــلا ! =))))
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط First Star
(30-07-2014، 18:30)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 18:29)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبخت...

جی اف تو خیلی خره .-.
خز بچه-___-

ب جی افم توهین کردی حالا شانس اوردی اتینجا عمومیه تو خصوصی پای مادر پدر و..
بقیه اعضای محترم خانواده وسط میمومدDodgy

تو انگار محرومیتت یادت نرفته؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ 22

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان