امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ188

(08-08-2014، 13:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:26)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:24)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:19)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:06)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خجالت بکش ! .__.
اصن من چرا باید برم عمل کنم؟! -_-
اون عمله منظورم نبود ک-__-
میگم برو گونه بزار..لبتو گروتز کن..
مث همینا ک انگار جن زده شدن._.
من 10 تا عملم کنم بازم زیبام ! <<<<<:*

(08-08-2014، 13:20)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا تو بیا جلو منو بگیر خیلی پررو شدم :|
تنها کسی که نمیتونه جلوتو بگیره منم ! :| >_<

برو روناتو از وسط جمع کن :>

مگه تاحالا جلوی منو گرفتی ؟ :|
گمشو ! <<:
منم دارم همینو میگم ! :|

(08-08-2014، 13:27)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:25)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخی پسرذا هم را میدید؟

تاراع :| ..

بیاریم یا نیاریم ؟ :|| <: ..

اینو نیاریممم ! :||

فقد دُخی ها بآشن ^_^ ؟ <: ..
 سپاس شده توسط T A R A
آگهی
(08-08-2014، 13:28)dj erfan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:26)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:20)dj erfan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:18)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:14)dj erfan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه؟یه پا خواننده ای برا خودتاSmile
خب حالا چی خوندی؟خارجی یا ایرانی؟

یه دونه خارجی 2تا ایرانی
من نقش dj رو دارم تا خواننده
خواننده یه نفر دیگس

آها!!خب میگم چرا اسمت دی جی شده!؟همونه!!!Tongue
منم یه بار یکی از فامیلا کنسرت گذاش.یه پسری بود.رفتیم اونجا خیلی صفا داش اما همش خارجی خوند.ماهم که نصفشو نمیفهمیدیم زده بودیم تو کار چیپس و پفکBig GrinTongue

دم شما گرم
دیشب بیشتر تماشاگرا خارجی بودن فقط یک سوم سالن ایرانی بودنUndecided

ها خب شما باکلاس بودینTongue
ما فقط ایرانی بودن
کجا بود کنسرت؟تو گرگان؟
(08-08-2014، 13:28)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:25)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:24)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:23)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ققزلقی
نقمقیریقم اقسکقل باقزقیAngel

نآ سلامـتی خآسیم یه زبون نآ شنآس درست کُنیم خز نَشهـ :| .. !

خخخخخخخ دیگه خیلی تابلو بود زبانتون
رُکی >_< ..

من سوتی دادم :| ..

ببخش >_< :|

رُکی کیه؟
(08-08-2014، 13:29)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:28)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استخفار کنید|: -_-
استتار

اختفآ |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ188 30
 سپاس شده توسط **MOHAMMAD**
(08-08-2014، 13:30)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:28)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:25)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:24)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:23)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ققزلقی
نقمقیریقم اقسکقل باقزقیAngel

نآ سلامـتی خآسیم یه زبون نآ شنآس درست کُنیم خز نَشهـ :| .. !

خخخخخخخ دیگه خیلی تابلو بود زبانتون
رُکی >_< ..

من سوتی دادم :| ..

ببخش >_< :|

رُکی کیه؟
✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘
دخی منم بیام؟!(((:
(08-08-2014، 13:28)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:24){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:21)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:17){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:14)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدارو شگر نیازی به این عملا ندارم ! <:
فكرميكني كه نياز نداري .__.
ولي من بهت ميگم كه شديد نياز داري :|

چرا؟! :|
تو بیشتر نیاز داری ! ._.
منو از كجا ديدي؟هيچ كس منو تا به حال نديده :| حتي خودمم خودم رو نديدم تا به حال :|
بعدشم تو زني :| بهت نصيحت ميكنم به حرفم گوش كني .اگه ميخواي شوهر گير بياري در اينده :v
تو رویا ! :||||||||||
شوورم منو همینجوری ک هسم دوس داره ! -_-*
يعني من انقدر مهمم كه تو رويا هم منو ميبيني؟ :v
شوهرت روش نميشه بهت بگه ):
 سپاس شده توسط T A R A
(08-08-2014، 13:30)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:26)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:24)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:19)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:20)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشو ! <<:

(08-08-2014، 13:27)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:25)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخی پسرذا هم را میدید؟

فقد دُخی ها بآشن ^_^ ؟ <: ..

نه پسرام باشن ! >:
ولی این یـآرو نباشه ! ._______.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 13:06)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خجالت بکش ! .__.
اصن من چرا باید برم عمل کنم؟! -_-

گمشو ! <<:

دخی پسرذا هم را میدید؟

ساپورت پوش پیر >__<
بزار منمم بیام
سلآم 
به:دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
amir303 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
dj erfan ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
mahdi0191 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SomeOne × ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
T A R A ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نیوشا12 ، ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♥♥nafas♥♥ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツ נڅــ ـ ـ ـےツ

سپاس شده توسط mahdi0191

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189

پرش به انجمن: