امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2

(14-08-2014، 1:26)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هردوتاتون نفهمین  که نمیتونید همو نیگر دارید !!

اون منو نگه نميداره )":
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
آگهی
(14-08-2014، 1:23)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 1:18)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 1:15)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 1:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من قرار بود برم|:نمیرم(:خوش حال شین(:

اوو مای شت :|

تورو قرعان برو ! =))))

به پات میوفتم برو =)))

نه نمیرم^.^
تینا خره^.^
امیر بیوفته به جونت^.^

درد :|

کدوم امیر ؟! ._.
همه امیرا *نن،فرق نوموکونه

(14-08-2014، 1:22)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 1:20)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گاو نمیشه لامصب|:

گاوش كن دِ >_<

نمیشه خو>.<
 سپاس شده توسط Dead Silence
معلم : امسال باید دو براربر درس بخونید :|||

ما:2×0=0 25r30
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2 8
 سپاس شده توسط ɱɪɾʌʛє
(14-08-2014، 1:23)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 1:20)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا این امیر و ارشام ظهر داشتن غیبت مارو میکردن -_-

از بالا خبر اومد -_-

میگه تینا مغروره .. :|

شما رو س ن ن !!
تینا امضلتو دوس دارم
اجازه هس تو فیسبوک بزارم؟

بزار !

...

سروش از تارا بکش بیرون -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Shadow of Death
سروش ول کن تارا رو...ول میشیا...
(14-08-2014، 1:27)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشه خو>.<

پس سوكسش كن ^_^*
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(14-08-2014، 1:23)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 1:20)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از بالا خبر اومد -_-

شما رو س ن ن !!

غیبت ما؟من وتو؟
چی میگفتن؟
کدوم امیر؟

امیر ۳۰۳ :| با ارشام که گذاشتیش تو ذخیره :|

ی مشت چرندیات .. -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(14-08-2014، 1:26)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 1:20)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 1:16)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 1:13)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 1:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من قرار بود برم|:نمیرم(:خوش حال شین(:
من واقعا خوشحال شدم
جدی میگما 

ممنون^.^
میدونم خودم^.^
اصن مگه میشه خوشحال نشین؟؟؟؟؟
نهههه-__-

آره تا تو رو می بینیم 
مشغول به رقص و پایکوبی میشیم Big Grin

اصن من موجود فوق دوسداشتنی هستم^.^
در مورد لیست دوستان ممنون که ادد کردی
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(14-08-2014، 1:28)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2014، 1:23)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از بالا خبر اومد -_-

شما رو س ن ن !!
تینا امضلتو دوس دارم
اجازه هس تو فیسبوک بزارم؟

بزار !

...

سروش از تارا بکش بیرون -_-
تنکس
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط Dead Silence
پوفف .. !

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان