امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192

(15-08-2014، 22:21)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 22:20)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 22:17)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا گفت بگم ک رفته دیگه نمیاد بجاش من اصغر اومدم:ngh:
خوش اومدب برادر اصغر

خوبی خواهر؟ی بیو میدی؟:ngh:
ممنون برادر
سکینه هستم ۱۶ ساله از بندر عباس
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192 121
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط T A R A ، Mïņ̃†êR
آگهی
(15-08-2014، 22:22)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 22:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شيوا و تارا ايسان رو محل نكنيد:|

شیوا کیهஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192 121
اصغر اقا يه كارى كن نتونه نظر بده:|
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Mïņ̃†êR
عاقا اصغر .____.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-08-2014، 22:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايسان
خر نشو-_-

دادا .. من خر ..

بودم و هستم و میمونم .. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192 121
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Mᴏsᴇs ، ◄Iяαи►
(15-08-2014، 22:19)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 22:17)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 22:10)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 22:09)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 22:06)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علیکم

علیک سلام : |
و رحمت الا..
خوب استی برادر؟

برادر ؟؟؟ :|
من خواهرم عیزم :|
حتما همینطوره
خوبی خواهر؟

0.0
بله شوما چطورید ؟

منم محروم کنین خُ ! >_<
پوفف !

سروش پ.خ رو باز کن ! -_- (بهش بگین._.)
خدافض ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mïņ̃†êR ، Shadow of Death
(15-08-2014، 22:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 22:18)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم تا چ حد میتونه بیشعور باشه..

سلام..

بی ادب بی فرهنگ بیشعور رو با کی بودی ؟ ..

:|

نقل قول: تارا غلط ميكنه:|

من تو کاراش هیچ غلطی نمیبینم !
تو آدمی-_-؟

فرشته(..")

من چقدر لوسم-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
یه مدیر به من بگه black hatچرا محروم شده؟
(:
(15-08-2014، 22:22)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يکی بیاد منو بن کنه >____<

ایده دزد -_- ..

بیا ب هم دیگه فحش بدیم .. دوتاییمونو بن کنن نظرت ؟ (((=
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192 121
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ◄Iяαи►
(15-08-2014، 22:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 22:20)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمن فش بده به اضافه لینک ی انجمن دیگه اجرا میشه:ngh:

نوکرتم .. الان حلش میکُنم صب کُن ..

فقد فردا .. چون الان باس بگردم دنبال ی انجمن ! آ + فحش ب تو :| جلو جمع هم میخوام اینکارو بکنم ..

نیگا دقت کُن .. دقیقن دوماه .. ی ماه هم شد مهم نی :|

اصن هر چقد خودت دوست داری ..

بن دائم بکن ..

فقد کاری کن من خفه شم دیگه نتونم حرف بزنم و نیام !

همین !

باشه از شیوا میپرسم انجام میدم:ngh:
Channel
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ188

پرش به انجمن: