امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2

(16-08-2014، 21:54)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:48)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغ .. من همسر تو اَم نمیدونستم ^_^ ..

دوستت میدآرم ._.* !

من چن تا زن دارم؟ ._. منم دوستت میدارم

من اولین زنتم :| !
آگهی
(16-08-2014، 21:56)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:55)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:53)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:51)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا میدونستی من اصفهانی هستم ولی مقیم تهرانم؟

Confused
الان اینو گفتی که مخ شیوا رو بزنی؟ -___-

آدم مخ آبجیشو میزنه؟>_<
بـــــــــــی تربیـــــــــــتcrying
خودتو کنترل کن
مرد که گریه نمیکنه..!

کی گریه کرد؟Huh
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
اره باحاله من یبار با پسر خالم رفتم بیرون همه تبریک می گفتن اصن اوضاع
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
 سپاس شده توسط an idiot
(16-08-2014، 21:53)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:51)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا میدونستی من اصفهانی هستم ولی مقیم تهرانم؟

Confused
الان اینو گفتی که مخ شیوا رو بزنی؟ -___-
ندیدمش این داداشمه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط τοxικ ، an idiot
(16-08-2014، 21:57)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:52)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های میس فاطمهShy

کیتی هستم v:

سلام :>

خوبی ؟ ._.

های جیگر *-^ !

منم کاوه هستم *-^ !

خوشبختم خوشگله !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-08-2014، 21:57)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای اگه پسر بودی بات دوس میشدم×_×
حالا تو فرض کن من پسرم .. v:
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، an idiot
(16-08-2014، 21:54)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابایی منو صدا کردی؟ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 131

خـوبی فـآدر !؟ *^_^* :499:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(16-08-2014، 21:57)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 21:52)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های میس فاطمهShy

کیتی هستم v:

سلام :>

خوبی ؟ ._.

زمان ما فاطمه بودیا!ConfusedConfusedConfused
مرسی خوبم!
چه خبرا خانوم محترم؟Undecided
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
کاوه برو گمشو دوس پسر جدید پیدا کردم-.-
اسمت چیه؟
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 131
(16-08-2014، 21:56)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حیف تو شوور داری وگرنه توم بد تیکه ایی ها ... *-^

بوزينه شاسگول ///:

صد دفعه گفتم ماست موسيرو با چيپس نخور قاط ميزني //:
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان