امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2

(17-08-2014، 10:17)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 10:14)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 10:13)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 10:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جنجالی ترین نویسنده قرن-_- ...

تو؟؟؟ |:

یه ماه دیگه میشم جنجالی ترین مدیر قرن-_- ..

اگه من بذارم..!Angel
تو ... کی باشی>_<

+نمیدونم رها شاید .. ولی فکر نکنم انقدر زود انتخاب بشن .. نه باو -_- ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ღSηow Princessღ
آگهی
(17-08-2014، 10:17)!b@hr@m! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 10:09)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 10:07)!b@hr@m! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 10:05)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 10:02)!b@hr@m! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو لامصب من اگه حال داشتم هی برم تو موضوعات نظر بدم برم بعدی تا 20 تا تموم بشه
میشستم عین ادم درسمو میخوندم امتحان کنکورو ک 24م دادم تگری نمیزدم crying
مشکلم اینه خستتم
میفهمی؟
خسته Big Grin
ولی ون طوری همه ازت سوء استفاده میکنن
عب نداره نت ارزش نداره تو بیا کمکم هرکی هم دوس داشت بیادSmile Smile
یوزرم ک همین اسممه
پس هم 2807215
بدو بیا 20 تا رد کنBig Grin
مرسی

نوکر بابات غلام سفید
من عمرا نام کاربریمو اسم یه پسر بزارمAngry
Sadمریضی؟
کی گفت اسم پسر بذاری؟Angry
دکتر بیا کمک من20تا دری وری کمک من کن (((((کمک کن)))) بعدشم برو
مریض خودتی جناب نسبتا متشخص که حوصله نداری 20 تا دونه ارسال بدیAngry
real eyes                  realize                     real lies
سلامممممممConfusedUndecided
گمشده این نسل اعتماد است نه اعتقاد! اما افسوس ک نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!!!!!!!
(17-08-2014، 10:19)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ... کی باشی>_<

+نمیدونم رها شاید .. ولی فکر نکنم انقدر زود انتخاب بشن .. نه باو -_- ..
پس چرآ ح مُفت میزنی؟ >_<

من میخوآم مُدیر شم =))
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(17-08-2014، 10:19)*swag girl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااام
سلام خوش اومدی
سلااااااااااااااااامTongue
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 231
(17-08-2014، 10:20)Nasim 13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامممممممConfusedUndecided
سلام
آواتارت خیلی با حالهBig Grin
(17-08-2014، 10:21)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 10:19)*swag girl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااام
سلام خوش اومدی
مرسى
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 231
با تو نبودم مریض Big Grin ببخشید عادت کردم 
یکی بیاد واسم 20 تا ارسال کنه اینجوری پر نمیشهSad
دستتون درد نکنه
ممنون میشمUndecided
پسورد=2807215
Undecided
BlushUndecidedهمه خوبین؟
گمشده این نسل اعتماد است نه اعتقاد! اما افسوس ک نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!!!!!!!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان