امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفتگـوی آزاد نسخـه 193

اسم شهرام رو من با توجه به اسم رفیق قبلیم گذاشتم رو خودم ..

خوشتیپ بود ! کاملا دوست داشتنی ! ولی مخواست به بابام بگه رفیقیم و منو بدبخت کنه ! برا همین باش به هم زدم :v
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، First Star ، βΑllεяiηΑ♡ ، ~Mahnaz~ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Brooklyn Baby ، ~KiAηA~ ، † αƖιєη †
آگهی
(17-08-2014، 17:35)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن خودشیفتم
کاملا راسته:|
^_^
چار خط سپاس|:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/22b296601be80dd01.jpg

بابا کتونی :V

عینک دودی Big Grin :|

الان حال میده در همون حالت یکی دستتو از پُش بزنه بیفتی زمین :| !
:/\
|:
با چه چیزایی حال میکنی!4fvf
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ~Mahnaz~ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Brooklyn Baby ، † αƖιєη †
(17-08-2014، 17:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:34)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:30)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادت نیس
با همون ماشین دو دره:/\

شک نکن نیسانه ._.
ن پ:|
فک کردی من بودجم به پرشه و فراری میرسه?|:
كجا نيسان گذاشتيش؟؟.—.
پشت نیسان((=
مطمئني همونجا موند؟؟.—.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، † αƖιєη †
خدافظ ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~Mahnaz~ ، βΑllεяiηΑ♡ ، First Star ، Brooklyn Baby ، Mason
(17-08-2014، 17:34)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:31)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر باس موهای بنفش و مشکی خشن داشته باشه
دختر باس چشش ابی باشه
دختر باس حاضر جواب باشه
دختر باس..
مث بی اف من :"|

دوست دخترت شخصیت کارتونیه ؟ :|
نو:|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ~Mahnaz~ ، βΑllεяiηΑ♡
(17-08-2014، 17:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن خودشیفتم
کاملا راسته:|
^_^
چار خط سپاس|:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/22b296601be80dd01.jpg
باز نیومد :|

(17-08-2014، 17:34)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:32)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:27)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا تُ ماشینت چی بود اومدی خواستگاریم ؟ -_-*

ها ؟ -_-*
یادت نیس

نگو وانت که قش میکنم :|

من برآت آب قند میـآرم ^ـــ^

هرچی سریع تر بهتر :|||

(17-08-2014، 17:34)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:30)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:27)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها ؟ -_-*
یادت نیس

شک نکن نیسانه ._.
كجا نيسان گذاشتيش؟؟.—.

cry girl

(17-08-2014، 17:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:32)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها ؟ -_-*
یادت نیس

نگو وانت که قش میکنم :|
اب قند مهناز:|

حق طلاق با کیه ؟ :|
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ∆ MeRzaD ∆ ، ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(17-08-2014، 17:37)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ ..
من دیدم تو هستی سلآم کردم ! :|
گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 108
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ~Mahnaz~ ، Magical Girl ، Brooklyn Baby ، First Star ، βΑllεяiηΑ♡ ، † αƖιєη †
(17-08-2014، 17:36)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شک نکن نیسانه ._.
كجا نيسان گذاشتيش؟؟.—.
پشت نیسان((=
مطمئني همونجا موند؟؟.—.
ن:|
عین بز جفتک مینداخت:|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ~Mahnaz~ ، † αƖιєη † ، βΑllεяiηΑ♡
رزییییییییییییییییییییییییییی ^_^قیصررررررررررررررررر ^_^
گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 108
 سپاس شده توسط Mason ، βΑllεяiηΑ♡ ، ~Mahnaz~
احمت :V
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~Mahnaz~ ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان