امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفتگـوی آزاد نسخـه 193

(17-08-2014، 22:30)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:26)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

☆★NoOŠℋℓkA☆★:دمت گرم اسم پروفایلت نوشکاست آیدیه لاینت پریا میخوای ادد کنی نوشته کیمیا |:

این طور بخوای حساب کُنی من الان هیچکس نیستم |:

|: ||||||||||||:

اهمـــ .ـ.
 سپاس شده توسط الیکا0 ، Wєιяɗ
آگهی
(17-08-2014، 22:24)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:13)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
شیواا یکی رو میشناسم 3 یا4 تا اکانت داره.........آدرس یکی از پروفایل هاش رو بدم؟؟؟

همه پروفایلا لطفا

طرف خودش اعتراف کرده چندتا پروفایل داره.حالا خودت ببین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=128060

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=130589

http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=127824
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(17-08-2014، 22:24)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....

سلام داداشیBig Grin
از وان دی چه خبر؟
گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 160

گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 160
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(17-08-2014، 22:31)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوفف...

پفک |:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
(17-08-2014، 22:30)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:29)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:22)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:18)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آی دی لاینتو به منم بده کاوا آقا :|
تا باهات دوس شم :V

دختری !؟! ._.

من نیاز ب دوس دختر دارم Big Grin !

(17-08-2014، 22:19)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نيكي ژونم *^_^

خیانتکار :"(

گمشو منو ب اون پسره ی ماست فروختی ._. !

من آیسانم دیگه : +

چن سالته (:* !؟!

14سالمه :|
تو چند سالته : )

(17-08-2014، 22:31)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:28)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:26)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

☆★NoOŠℋℓkA☆★:دمت گرم اسم پروفایلت نوشکاست آیدیه لاینت پریا میخوای ادد کنی نوشته کیمیا |:

لــاینمــ خــــز شـــد -_- س ن ن چــش قـشــنگـــ -_-
لاین از وقتی تو ثبت نام کردی خز شد *___*
ترک |:

بــــاش |: تو راس میگـی -_-

بچـــه -_-
 سپاس شده توسط pesare bad
~No×OnE~ تو اسمتو عوض کردی !؟! ((((:*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، ըoφsիīkα
(17-08-2014، 22:31)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:30)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این طور بخوای حساب کُنی من الان هیچکس نیستم |:

|: ||||||||||||:

اهمـــ .ـ.

آب بیارم |:؟
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(17-08-2014، 22:32)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:30)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:29)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:22)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:18)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آی دی لاینتو به منم بده کاوا آقا :|
تا باهات دوس شم :V

دختری !؟! ._.

من نیاز ب دوس دختر دارم Big Grin !

(17-08-2014، 22:19)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نيكي ژونم *^_^

خیانتکار :"(

گمشو منو ب اون پسره ی ماست فروختی ._. !

من آیسانم دیگه : +

چن سالته (:* !؟!

14سالمه :|
تو چند سالته : )

۲۴ V: !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(17-08-2014، 22:29)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:28)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:21)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:19)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:17)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو آی دیتو بده خو ._.*

سن !؟! \:
14............
>_<*
یه شب 3 سال بزرگ شدی؟؟ایولللللللللل

مگه تو ماه رمضون 11 سالت نبود؟Undecided
نه آیدین به من میگفت 11 سالهBig Grin
هنوزم 11 سالمه.......
هوووفففففففففففف
من با هیشکی دوست نمیشم ( از بین پسرا) به جز عشقم
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان