امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفتگـوی آزاد نسخـه 193

(17-08-2014، 22:47)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همه :4chs:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*yasna* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*احسان* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ar sham ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~~SARA:HIVA~~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الیکا0 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
★★ Ali ★★ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
☆★ super star★☆ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♠قیصر♠ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SINA 4 کاربر پنهان

و بقیه (:

یوهو هاها یوهو ها
حسن اومد بچه هاBig Grin
به قوله حامد جونم خوش اومدیBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 167

سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
آگهی
(17-08-2014، 22:43)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:40)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:36)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:34)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:33)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

~No×OnE~ تو اسمتو عوض کردی !؟! ((((:*

نچ .. رنگ عوض کردم |:

هوم .. فک نکنم بشناسی منو !

ولی میشناسمت (((:* !

من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام
به: niki.nini
درود niki.nini،

من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام. برای دیدن پروفایل من اینجا کلیک کنید.

پیروز باشید،
mamba
با قبلیه میشناسی (:

اره همونم ._.

(17-08-2014، 22:36)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:34)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:33)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

~No×OnE~ تو اسمتو عوض کردی !؟! ((((:*

نچ .. رنگ عوض کردم |:

درود niki.nini،

من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام. برای دیدن پروفایل من اینجا کلیک کنید.

پیروز باشید،
mamba
با قبلیه میشناسی (:

اره همونم ._.

هیییییم ._.* !

اون موقه چقد دوست داشتم .-.* !

الان همه اسم عوض کردن هیشکیو نمیشناسم |: !

واقعا که >.<
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط [ niki ]
(17-08-2014، 22:48)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:47)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم به هرکی که جوآب سلـآم میده :>
سلام مهی

سلـآم ^ــ^
تو غزل بودی .. ؟ .-.

(17-08-2014، 22:48)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:47)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^.^*

*ــــ*
خوبی .. ؟>ــ^

(17-08-2014، 22:48)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورت اینه سلام به هرکی سپاس میده دیگه |:

سلام مهنـــــاز .___.

اتفـآقا همه سپآس میدن به جـآی جوآبسلـآم :||

سلـآم ^ـــ^
 سپاس شده توسط #marya# ، an idiot
(17-08-2014، 22:49)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:46)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آی دیایه لاینتونو رو کنین ! gun
arsham_14

عه |=

چ بچه حرف گوش کنی |=
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط pesare bad ، #marya# ، an idiot
(17-08-2014، 22:50)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:46)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آی دیایه لاینتونو رو کنین ! gun

من آیدی نمیدم آیدیم شمارمه >_<
زشته شماره دختر پخش بشه:|
شماره بده میخوام دوس شم
(:
پوففف !:||
دوباره سلام گوگولي مگوليا ^_^
 سپاس شده توسط #marya#
مهناز؟من غزالم
(:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(17-08-2014، 22:50)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:48)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مهی

سلـآم ^ــ^
تو غزل بودی .. ؟ .-.

(17-08-2014، 22:48)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^.^*

*ــــ*
خوبی .. ؟>ــ^

(17-08-2014، 22:48)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورت اینه سلام به هرکی سپاس میده دیگه |:

سلام مهنـــــاز .___.

اتفـآقا همه سپآس میدن به جـآی جوآبسلـآم :||

سلـآم ^ـــ^

نوچ...(:
توخوبی؟-.^
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(17-08-2014، 22:50)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:43)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:40)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نچ .. رنگ عوض کردم |:

درود niki.nini،

پیروز باشید،
mamba
با قبلیه میشناسی (:

اره همونم ._.

نچ .. رنگ عوض کردم |:

درود niki.nini،

پیروز باشید،
mamba
با قبلیه میشناسی (:

اره همونم ._.

هیییییم ._.* !

اون موقه چقد دوست داشتم .-.* !

الان همه اسم عوض کردن هیشکیو نمیشناسم |: !

واقعا که >.<

آب قند میخوای !؟! |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان