امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195

(21-08-2014، 21:39)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:37)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:36)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شير ماده <:

شیر رقاص-_-

با تو بودم ؟؟.-.
با من بودی؟
خو کار ندارع ک رضا راهنمایی کرد-__-
خر رقاص-__-
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mᴏsᴇs
آگهی
آقا مهرزاد شیر هستن
لابد منم خرم :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195 114

سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mᴏsᴇs
(21-08-2014، 21:39)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:38)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:37)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:36)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:33)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه ؟ ._.

اون عتیقه ها سوختن ندارن :>
تا همین ی ساعت پیش تو کف همین عتیقه ها بودی:>

:S  ..

اصن فکرشم درست نیست ._.
طرف برا اونا کلاس میزاشت..

برا این عتیقه ها له له میزنه.. -_-

اون عکسی که من دیدم .. S: 

یکشنبه .. :V
دیگه خفه شو :|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(21-08-2014، 21:38)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:37)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:36)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شير ماده <:

شیر رقاص-_-

اقا تو زحمت بکش با رضا در نیفتBig Grin
قهو ***ای میشهیTongue

زحمت؟؟

برو باوو من با آدماي وحشي در افتادم رضا كه چيزي نيست -_-

باور نميكني از تارا بپرس|:

من با رضا نبودم |:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆
هی سگ پیر برو-___- اه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮
118
amir303
100
✘v!☻lent girl✘
86
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
(21-08-2014، 21:40)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:39)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شير ماده <:

شیر رقاص-_-

با تو بودم ؟؟.-.
با من بودی؟
خو کار ندارع ک رضا راهنمایی کرد-__-
خر رقاص-__-

با مهرزاد بودم .-.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(21-08-2014، 21:37)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیدین نیست غزل هی میخواد بگه ادام :|

اون شاهینه ..

فقد یاد حرف حانیه افتادم:>
گرگ چیه |: ینی کیه |:
(21-08-2014، 21:40)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:39)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:38)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:37)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:36)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا همین ی ساعت پیش تو کف همین عتیقه ها بودی:>

:S  ..

اصن فکرشم درست نیست ._.
طرف برا اونا کلاس میزاشت..

برا این عتیقه ها له له میزنه.. -_-

اون عکسی که من دیدم .. S: 

یکشنبه .. :V
دیگه خفه شو :|

راستش بار اولم نیست که میرم (._. )

.. (-:
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
آقایون خانوما ..

خرا شیرا شترا بزا ...

همگی..

جمیعا خدافظ ...

مهرزاد تو هم لال شو تا ملت همه خبردار نشدن -_- ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ◄Iяαи► ، | NEON DEMON | ، tyjtfhdhr ، ∆ MeRzaD ∆

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان