امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196

(25-08-2014، 9:58)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2014، 9:57)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صاف زدی تو دوقم امیر|:

این بخش هم بد نیستا

فرهنگی ..

ماشین ها و موتور های روز دنیا

مذهبی

و ..

این همه بخش ._.* !

فرهنگی امکان داره نوینسده بشه
ماشین :اریا کلا بسه براش زیاد شلوغ نمیشه اونجا
مذهبی س تا مدیرو دوتا نوینسده دارع((:
آگهی
(25-08-2014، 9:58)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بَعضیــــــــا عیــن “کُره اُلاغِ کَــدخدا” یورتمه میرن رو اَعصــــــــاب مآ (:
سلآم (:

بیا تهران .. با سحرو من بریم اون دُنیا .. ! :|

اونجا نت دارع ^_^ .. !
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
موبایل خوبه؟نویسنده داره؟
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196 177
(-_- ) خدافس..
(25-08-2014، 10:00)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2014، 9:58)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم (:

اونجا نت دارع ^_^ .. !

|: منم ببرین ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(25-08-2014، 10:00)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اها
راستی خبر س تا مدیر داره با ی نوینسده-____-
برا ب کوچیکی مث خبر همینقدر بسه-__-
ولی اع بخوای منبع خبر دارم میخوای بت بدمش؟
شما مدیری؟چرا اطلاعات غلط میدی؟Dodgy

خوب ببخشید اینده ای برا مدیریت ندارع-_____-
اخطار میخوای بدی؟-_-
(25-08-2014، 10:01)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2014، 10:00)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم (:

اونجا نت دارع ^_^ .. !

بیا تهران ._.* !
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►

سلآم (:

اونجا نت دارع ^_^ .. !

فیلترم نی ..(=
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(25-08-2014، 10:01)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موبایل خوبه؟نویسنده داره؟

اره خوبه رقیب هات هم کمن-_-
(25-08-2014، 10:01)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم (:

اونجا نت دارع ^_^ .. !

نیاین
اینجا میخواد زلزله بیاد شتک میشین
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، ◄Iяαи►

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: