امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(27-08-2014، 23:08)سارا بهرامپور نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 23:06)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 23:04)سارا بهرامپور نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان یه سوال بپرسم

نه :|

باشه نمیپرسم ولی اون دنبا خدا نگه نذاشتی بپرسه تو حلقش گیر کرد

هر وقت یاد گرفتی اسممو درست صدا کنی میتونی بپرسی (:
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 175
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
آگهی
(27-08-2014، 23:10)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 23:06)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 23:04)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من تو این دو سال فقط یه بار به 4 صفحه گفت و گو بیخودی سپاس دادم

اگه سپاس های داده شدت از سپاس های گرفته شدت بیشتر باشه خودتو بیخودی خز کردی

البته نظر من اینه:hiccp:

ميدوني ميخوام از ١٣ بيام بيرون ||:

نظرتو من چيكار كنم |:

سپاس مايه خز شدن و نشن نيس-_-

فاطمه تو بودی از جوراب هات عکس گذاشته بودی؟
دیگه عکس نداری؟crazy

:|

محمد نه ايني كه من ميگم درسته ^_^
 سپاس شده توسط Mohammad 77
تا حالا با سلام اینقد سپاس نگرفته بودم
دم همتون گرم

احسان اینجایی؟
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، an idiot
من نظرم اینه 
ولی فک کنم از نظر بقیه خودم از همه خز ترم <___>
Heart 
(27-08-2014، 23:12)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 23:08)سارا بهرامپور نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 23:06)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 23:04)سارا بهرامپور نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان یه سوال بپرسم

نه :|

باشه نمیپرسم ولی اون دنبا خدا نگه نذاشتی بپرسه تو حلقش گیر کرد

هر وقت یاد گرفتی اسممو درست صدا کنی میتونی بپرسی (:

دوست داری چی صدات کنم
در زندگی مهم نیست به کجا سفر میکنید مم این است که با چه کسی سفر میکنید.
(27-08-2014، 23:11)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فك كنم ازدواج فاميلي |:

با يه گربه غريبه بچشون دوتا چشاش يه رنگ ميشه |:

کمبود یا داشتن بیش از حد ملامین و ..
(27-08-2014، 23:10)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....

سلام
رضا چیکار کردی انقد محبوبی تو؟؟!!aquariumحتی زیرآبیام بهت سپاسیدنpe5
(27-08-2014، 23:10)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 23:07)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 23:05)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای منم خوبه یاد اوری میشه Smile
بحث با شیوا چه کیفی میده اونم درباره زیست Smile |:

فوق العادست |:

چرا گربه ها يكي از چشاشون با اون يكي رنگش متفاوته ؟|:
.این خصوصیت ( داشتن دو رنگ چشم متفاوت در یک فرد) نتیجه تغییرات در یکی از ژنهایی است که رنگ چشم را کنترل می کنند که می تواند ارثی باشد. البته صدمات و یا بعضی از داروهای خاص در افزایش و یا کاهش مقدار رنگدانه ها در یکی از عنبیه ها تاثیر می گذارد و یا حتی بعضی از سندرم ها مانند:Syndrome Waardendurg می تواند باعث بروز این خصوصیت درفرد شود.
علت خاصی نیست تو اکثر حیوونا رایجه Smile

شیوا کجایی ببینی !
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mohammad 77
بابا بخدا من حسن هستم 
صابر اسما رو عوض نمیکنه از دست این اسم راحت شیم Confused
 سپاس شده توسط an idiot ، βΑllεяiηΑ♡ ، سارا بهرامپور
(27-08-2014، 23:13)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 23:11)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فك كنم ازدواج فاميلي |:

با يه گربه غريبه بچشون دوتا چشاش يه رنگ ميشه |:

کمبود یا داشتن بیش از حد ملامین و ..

به هر حال |:

ديگه كه بردنش

هعي...
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، سارا بهرامپور
احسان اینجایی؟
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان