امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

ممد من حاظرم.__.

بریم!___!

مرضی ام با خودمون میبریم .__.

شت و پت میشه میخندیم بش^.^
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 160
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~
آگهی
(28-08-2014، 23:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 23:13)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 23:11)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 23:10)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیا اسکی بازه خوبیه :|

کلمو بکوبم کوجا ؟ -_-*

با پیشنهادای شما شروع میکنیم ._.

من به شغلم افتخــآر میکنم (=

پس رمز بی رمز ^_^*

میخواستم بت بدم -_- [رمزو :|] ولی تو -_-

(28-08-2014، 23:12)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آممممم خب مرضی میتونی موهاتو باز کنی و قشنگ سرتو همچین دو سه بار بکوبی تو بالش._.

یه حالی میده من امتحان کردم.__. !!

|||:

از خودت در حال انجام اینکار فیلم بگیر ببینم میپسندم یانه ^_^*

:|
(28-08-2014، 23:13)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 23:12)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 23:11)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:hiccp:

اسپم :|

نُچ نُچ ._.
برم کلش بآری کنم بآی ! :ag54:

کوفتت شه (=

ینی این به معنآی شتریت واقعیه ._.
-_-
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ~~SARA:HIVA~~
(28-08-2014، 23:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 23:17)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داوطلبی بیاید روتون فن آیکیدو بزنم ناقص شید V: |:

(..)_|

._.*

........................

مشغول فن زدن |:

........................

........................ این باحال بود V:

........................ ._.

115 |:
125 |:
+
110 :|

(28-08-2014، 23:19)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد من حاظرم.__.

بریم!___!

._.

ایریمی ناگه |: یا >_< شپلقتون |: :| V:
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~
(28-08-2014، 23:20)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 23:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 23:13)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 23:11)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 23:10)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیا اسکی بازه خوبیه :|

کلمو بکوبم کوجا ؟ -_-*

با پیشنهادای شما شروع میکنیم ._.

من به شغلم افتخــآر میکنم (=

پس رمز بی رمز ^_^*

میخواستم بت بدم -_- [رمزو :|] ولی تو -_-

(28-08-2014، 23:12)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آممممم خب مرضی میتونی موهاتو باز کنی و قشنگ سرتو همچین دو سه بار بکوبی تو بالش._.

یه حالی میده من امتحان کردم.__. !!

|||:

از خودت در حال انجام اینکار فیلم بگیر ببینم میپسندم یانه ^_^*

:|
(28-08-2014، 23:13)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 23:12)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسپم :|

نُچ نُچ ._.
برم کلش بآری کنم بآی ! :ag54:

کوفتت شه (=

ینی این به معنآی شتریت واقعیه ._.
-_-

بآ خودم بودم جوش نیآر حآلآ -_-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~
(28-08-2014، 23:20)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 23:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 23:17)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داوطلبی بیاید روتون فن آیکیدو بزنم ناقص شید V: |:

(..)_|

._.*

........................

مشغول فن زدن |:

........................

........................ این باحال بود V:

........................ ._.

115 |:
125 |:
+
110 :|

(28-08-2014، 23:19)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد من حاظرم.__.

بریم!___!

._.

ایریمی ناگه |: یا >_< شپلقتون |: :| V:

×_______×
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ~~SARA:HIVA~~
یکی هست رو پا چپ میزنم |: تازه یاد گرفتم :| عالیه |: فقط پاتون ورم میکنه ._.
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Jack Daniel'ѕ ، Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~
مرضی من هنگام انجام این کار تو بالش جیغم میکشم.__.

اصا این کار یه جورایی واسم مقدسه.__.  !!

یه بار مامانم تو در وایستاده بود تو همون حالت با آب پرتقاله توی دستش خشکش زده بود .-.

همش میگفت بسم الله بسم الله.-. !
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط خخخخ ، Mohammad 77 ، Brooklyn Baby ، Jack Daniel'ѕ ، ~~SARA:HIVA~~
(28-08-2014، 23:22)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

me ((-=

بزن ):

بزنو خودتو خلاص کن cry girl

حلالم کنید ._.
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، _PαяαиÐ_ ، ~~SARA:HIVA~~
(28-08-2014، 23:24)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 23:22)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

me ((-=

بزن ):

بزنو خودتو خلاص کن cry girl

حلالم کنید ._.

|:

مردم چی میگن؟ |:

نه رو دختر نمیشه :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
سلاین
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mohammad 77 ، Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان