امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 199

(30-08-2014، 20:06)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 20:02)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 20:02)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 19:57)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم bathtime

درود بر شرفت . 497

خوبی .. ؟ >ـــ^

yes .

(30-08-2014، 20:03)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان جوری رفتار میکنی ک انگار من وجود ندارم-_-

جون بچم سلام کردم ندیدی . -_-

کودوم بچت ؟ >ـــ<
هــآع ..؟ >.<

(30-08-2014، 20:06)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خوشمزست که ایمان^_^

تمام لذتش به تند بودنشه._.

این که همش زبونتو میچرخونی و تند تند آب میخوری و میگی وای سوختم._.*!

من که این جوریم اصا مقدسه این کار:> 

مثله سر کوبوندن تو بالش با موهای باز همراه با جیغ ._.

بعله.-. *!

مهی پپسی نداریم همینه که هس-_-..!

من سس مـآیونز می خوآم ._.
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، ~ُُBön َBáŠŦ~
آگهی
(30-08-2014، 20:04)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 20:03)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما شکلک بچه گونه میذاریم باسه همدردی با یه سریا که واقعا بچه ان ایمان :|||||

آیا تا به حال دیوانگی رو برات تعریف کردم ؟

دیوونه خود خود منم :|||||||
گفتگوی آزاد 199 32
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
اه اه مهی با سیب زمینی سرخ کرده سس مایونز._. ؟!  |:

ماله کودوم دهه ست عوجی ._. *!
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 199 32
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(30-08-2014، 20:09)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه اه مهی با سیب زمینی سرخ کرده سس مایونز._. ؟!  |:

ماله کودوم دهه ست عوجی ._. *!

خب شد گفدی سیب زمینی سرخ کرده .__.*!
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
(30-08-2014، 20:08)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 20:04)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 20:03)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

i'm vaas
i'm crazy
گفتگوی آزاد 199 32
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(30-08-2014، 20:06)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 20:02)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 20:01)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 20:00)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به._.

به مهی میدم اما فقط یه کوشولو._.

میخوای تو هم مهی._. ؟!

چی میخوآی به منم بدی .. ؟ (._.)
سیب زمینی سرخ کرده با سس قرمز و کولا._.

و به قول آغاتون همراه با خیار و گوجه فرنگی ._.*!

من پپســی میخوآم >.

پپسی ؟؟ :ag54:

بزار ببینم کدوم یک از دخترای فلش پپسی است . بعد بهت خبر میدم ! Big Grin

مـــــــهــنــاز
ســرم دآره میترکـ ــه .. -_-
آخ -__-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Aiden Pearce
(30-08-2014، 20:10)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 20:06)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 20:02)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 20:01)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 20:00)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به._.

به مهی میدم اما فقط یه کوشولو._.

میخوای تو هم مهی._. ؟!

چی میخوآی به منم بدی .. ؟ (._.)
سیب زمینی سرخ کرده با سس قرمز و کولا._.

و به قول آغاتون همراه با خیار و گوجه فرنگی ._.*!

من پپســی میخوآم >.

پپسی ؟؟ :ag54:

بزار ببینم کدوم یک از دخترای فلش پپسی است . بعد بهت خبر میدم ! Big Grin

مـــــــهــنــاز
ســرم دآره میترکـ ــه .. -_-
آخ -__-

تو سرت خوب شد .. ؟
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(30-08-2014، 20:07)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 20:06)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 20:02)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 20:02)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 19:57)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم bathtime

درود بر شرفت . 497

خوبی .. ؟ >ـــ^

yes .

(30-08-2014، 20:03)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان جوری رفتار میکنی ک انگار من وجود ندارم-_-

جون بچم سلام کردم ندیدی . -_-

کودوم بچت ؟ >ـــ<
هــآع ..؟ >.<

جونه بچت .

همون که تو راهه دیگه / p345
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
مگه باید میگفتم سیب زمینی آب پز._.؟!

امروز جو گیر شده بودم رفته بودم جلو آینه ژستای مایلی رو در میاوردم._.

زبونمو تا ته آورده بودم بیرون-_-..!

جاتون خالی انگار فرش قرمز بود:> . .!
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 199 32
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، ~Mahnaz~
(30-08-2014، 20:09)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 20:08)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

i'm vaas
i'm crazy

خوب شد یه همدرد خوب پیدا کردیم
چن سالته؟:|||||
گفتگوی آزاد 199 32
 سپاس شده توسط Aiden Pearce

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان