امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ

نيکي چي زدي تو باز ؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 83
آگهی
(01-09-2014، 21:28)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:26)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسن» روتو برم Dodgy

خب حلال كنيد مارو شايد امشب به دست يكي كشته شدم Big Grin

چیه من که سپاس دادم کلی بهتConfused

بايد جواب سلام بدي !!!
مثلا من ابجي كوچيكتم بي تربيت احترام بايد بزاري
 سپاس شده توسط NeginNg
(01-09-2014، 21:28)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:27)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:25)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:22)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به کسایی که جدید اومدن._.

به به یه نویسنده ی مهربون !
هع مهربون :-!
هعی منو وقتی کاربر عادی بودم ندیدی 
اینفدر خوب بودم مهربون بودم 
الان اخلاقم شده مث سگ|:
رآس میگه -_-
مهناز منو می شناسه نی نی نیا بودم مهربون بودم شاد بودم
ولی خوب تموم شد اون مال یه سال پیش بود
عوض شدم بد شدم
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، NeginNg ، an idiot
(01-09-2014، 21:29)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شده مهناز؟ (*.. )

بی اعصـآبم -_-

(01-09-2014، 21:31)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:28)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:27)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:25)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:22)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان اخلاقم شده مث سگ|:
رآس میگه -_-
عوض شدم بد شدم

خیلــی -_-
 سپاس شده توسط NeginNg
سلام بچه ها
گاهی ادم دلش می خواهد....      کفش هایش را در بیاورد یواشکی با نوک پا از خودش دور شود   دور     دور   دور.......
 سپاس شده توسط NeginNg

الان اخلاقم شده مث سگ|:

آدم خوب و مهربون همیشه خوب و مهربونه
فقط بعضی وقتا یه چیزایی پیش میاد که نیاز به زمان دارن تا حلش کنه
 سپاس شده توسط NeginNg
دوکبوتر عاشق وای چه به هم میام
سلام
مهناز امضام خوبه
 سپاس شده توسط NeginNg ، ~Mahnaz~
(01-09-2014، 21:29)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:27)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:20)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:18)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:12)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|||:اشک نمیاد که
یه بغضه که خیال بارش نداره||:

وقتش برسه خودش تبدیل به گریه میشه
یه جایی یه زمانی دیر یا زود میترکه :|||

حالا باسه چی بغض داری؟

نکنه تو هم مثه همه شیکست عشقی خوردی؟Angel
نه شکست عشقین نخوردم .-.

خب پس حتما باید تجربش کنی.___.

تو نت که باشی از اوجب واجباته شکست خورده باشی =))

(01-09-2014، 21:20)*Mahan* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلآمـ دوستآن !

سلام ماهان 
چه خبرا؟؟؟ ( :

(01-09-2014، 21:21)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم -_-

ســـــــــــــــــلام مهنازShy
من تا خالا با کسی دوس نشدم ||: که بخوام شکست بخورم
شکست عشقی نتی هم خیلی مسخرس

هه
من که نگفتم شکست نتی

گفتم تو نت همه باسه این که مورد توجه قرار بگیرن فاز شکست بر میدارن
هر کی هم میگه نه مثه چی دروغ میگهBig GrinTongue
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 83
 سپاس شده توسط NeginNg
سلام زينب
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ 83
 سپاس شده توسط zaynab
(01-09-2014، 21:31)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 21:29)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شده مهناز؟ (*.. )

بی اعصـآبم -_-

(01-09-2014، 21:31)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان اخلاقم شده مث سگ|:
رآس میگه -_-
عوض شدم بد شدم

خیلــی -_-
چراع؟._.*
 سپاس شده توسط NeginNg ، ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان