امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [205]

HuhHuhHuh
آگهی
(14-09-2014، 13:36)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:22)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:20)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:19)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ راه نمیشه این (..)روضایع کرد-_-

میشه (..)

بلد نیستی (._. )

یادم نمیگیری‌( ._.)
تو بلدی یدونه حالوش بگیر.-.-.
(14-09-2014، 13:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه یه سوالی تو ذهنم داشتم:|
بچه های صابر چرا فلش نمیان؟:/\‌

بچه ندار:/\‌

منم همین فکرو میکردم تا یه روز ایسان بم گف دوتا داره:|
بعد من پرسیدم از کجا میدونی؟گف شیوا گفته

0___0
صابر جوننه اخه
28 سال سن دارUndecided
من نوه ام دو روز دیگه بدنیا میاد kaffe2

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason ، ∆ MeRzaD ∆
(14-09-2014، 13:34)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه :|||||||

امیر خودم اولین فاتحتو میخونم :|

هیچ شاهدی نیست ک من گفتمcryingcryingcrying
تازش مگه تو انجمن گفتم؟cryingcryingcrying
ولم کنید این هفته ی اخرو باوSad
خدافس .-.
 سپاس شده توسط Mason ، Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆
(14-09-2014، 13:37)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:34)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

==> امیر بُز :|

اصن ب من چه من حرفی نمیزنم -_-
(14-09-2014، 13:37)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:36)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:22)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:20)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه (..)

بلد نیستی (._. )

یادم نمیگیری‌( ._.)
تو بلدی یدونه حالوش بگیر.-.-.
(14-09-2014، 13:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه یه سوالی تو ذهنم داشتم:|
بچه های صابر چرا فلش نمیان؟:/\‌

بچه ندار:/\‌

منم همین فکرو میکردم تا یه روز ایسان بم گف دوتا داره:|
بعد من پرسیدم از کجا میدونی؟گف شیوا گفته

0___0
صابر جوننه اخه
28 سال سن دارUndecided
من نوه ام دو روز دیگه بدنیا میاد kaffe2

یا حضرت 0__0
چندمیشه0_0
نقل نزنید بدرود kaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆
امیر تو کی از گرگ به بز جهش ژنتیکی کردی؟ :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR
(14-09-2014، 13:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2014، 13:37)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

==> امیر بُز :|

اصن ب من چه من حرفی نمیزنم -_-

مرض دارم خودم ب خودم توهین کنم>___<
من همه جا با اسم سلطان یاا امیر303 هستم>__<
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Brooklyn Baby
(14-09-2014، 13:39)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر تو کی از گرگ به بز جهش ژنتیکی کردی؟ :|

این خر بوده رفته تو پوست گرگ ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان