امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :|

(15-09-2014، 17:36)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:35)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرغ سوخاری |:

با من بودی .. ؟! (:

اگه با من بودی که باید بهت بگـم خـروس گرمـآدیده *__*
 سپاس شده توسط S R U H ، Mᴏsᴇs
آگهی
(15-09-2014، 17:35)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:33)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز این امیر ی آهنگ تهی گوش داد -_-

مغز کج -_-

تو هم گوش دادی؟-_-

ن ب من الهام شد .-.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط S R U H ، Mason ، *larmes de Feu*
(15-09-2014، 17:38)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:36)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:35)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرغ سوخاری |:

با من بودی .. ؟! (:

اگه با من بودی که باید بهت بگـم خـروس گرمـآدیده *__*

مرغ آب پز |:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
هایییییییییییییییییییییییییییییی اهووووو ای ببررررربربربقنیتزسکیعمیقسوبانایتخعقو
قاطی کردم:-D

سیگار...
رفیق روزای دل تنگیم ..رفیق گرافتاری..رفیق مشکلات...
من یه دخترم...هرزه نیستم .راحتم...
من یه دخترم ...سیگار میکشم...معتاد نیستم...
من یه دخترم...دیوونم..عاشق نیستم..
من یه دخترم..مغرورم...خود خواه نیستم...
من یه دخترم...
(15-09-2014، 17:36)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا تمدن داشته باشین تفکیک جنسیتی نکنین اینقد :/
همه با هم خوش و خرم بزییین(ینی زندگی کنین) عقب مونده نمونین :/
:///////////////////
از وقتی ولی فقیه عمل کرده من متحول شدم .. 129f
(15-09-2014، 17:37)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:36)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:34)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:33)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:31)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی یه تالار آقایون بزنم |:

برو باو !

امیر پدر منو در اورد ! بعد تو میگی تالار خروس بزنی ؟ -_-

بذار بزنم دیگه .. !

یه ساعت هم ..

میخوام از مرغ ها دور بشیم ..

خود مرغ ها نمیذارن |:
هست تو بحث و گفت و گو ..

خفه خون بگیر دیه هیچی نگو :|

(15-09-2014، 17:35)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:34)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:32)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تایپیکو
مغز کجین باباBig GrinBig Grin
یه شرط داره .. باید اولش عکس خروس بزاری (:

س تا میزارم قبول؟Big Grin
ن یه دونه :|
ی دونه میزارم فقط بازش کنcryingcrying

لینک موضوعتو بده .. لینک موضوعی که الان مهم هستو بده :|
(15-09-2014، 17:36)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی .. ؟! خوبـه حالت .. ؟
خوبم ^___^
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mᴏsᴇs
(15-09-2014، 17:38)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:33)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز این امیر ی آهنگ تهی گوش داد -_-

مغز کج -_-

تو هم گوش دادی؟-_-

ن ب من الهام شد .-.

V:
رضا خودش از این خز و خیلا گـوش میده بعد میـآد اینجا از مـآ ایراد میگیـره..! | :

رضا داری ارزش منسون رو با این تتلو گوش کردنات از بین میبری..! >_<
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(15-09-2014، 17:39)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:36)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی فقیت از بس .... که عمل کرده :|
حالا تو واسش متحول شو :|
گفـتگـوی آزاد  [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| 63گفـتگـوی آزاد  [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| 63
 سپاس شده توسط Mason
(15-09-2014، 17:39)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:37)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:36)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:34)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:33)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو باو !

امیر پدر منو در اورد ! بعد تو میگی تالار خروس بزنی ؟ -_-

بذار بزنم دیگه .. !

یه ساعت هم ..

میخوام از مرغ ها دور بشیم ..

خود مرغ ها نمیذارن |:
هست تو بحث و گفت و گو ..

خفه خون بگیر دیه هیچی نگو :|

(15-09-2014، 17:34)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه شرط داره .. باید اولش عکس خروس بزاری (:

س تا میزارم قبول؟Big Grin
ن یه دونه :|
ی دونه میزارم فقط بازش کنcryingcrying

لینک موضوعتو بده .. لینک موضوعی که الان مهم هستو بده :|
(15-09-2014، 17:36)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی .. ؟! خوبـه حالت .. ؟
خوبم ^___^

واس من
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=174622
اونی ک مهمه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=492
نظر شیوا و خودتو حذف کن اون اخرUndecided
باز کن عکس خروس بزارم این چطوره؟
http://www.tehran98.com/wp-content/uploads/2013/07/ed1c6cb739594543e44a391903c6a041.jpg
:V
 سپاس شده توسط Mason
سلام....__.
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان