امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگوی آزاد [206]

(20-09-2014، 2:51)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 2:49)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 2:47)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 2:42)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 2:39)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــن اصـن پاسخمـ ربطی به اون لحـاظ نداشـت ^ـ^

|: آرـه از پهـلو ضـربه مغـزی شدمــ

شــایدمــ پـــا ((((:

حـالا حــالـت تهـوع نداری ؟ ^ـ^

نوچ Shy =)

ای جــــان ^ـ^

حالت تهوع 3 هفته تا 5 هفته بعد ازبارداری شروع میشه هنوز وخت دارم ^_^

دل دردمـ کــه داری (((:

آخــــی .ــ.

... |:

آره لقدم میزنه پدر سوخته
به آقامون رفته شیطونه 4fvf
گفـتـگوی آزاد [206] 115
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، βΑllεяiηΑ♡
آگهی
(20-09-2014، 2:52)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 2:51)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كدوم منگلي منو ١ از خواب بيدار كرد؟|:

الــان خوشحـال نیسـتی کـه بیداری ؟

داشتم خواب ميديدم -_-
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(20-09-2014، 2:51)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساعت 4و20 دیقه........

من میرم دیگههه

بخوابم Big Grin

میرم لالا با خرسیمHeart

بای همه نوشی جون ایشالا خوب بشی ...رویا جون کیف داد بازی خوشحالم از اینکه باهات دوست شدم ووووووو احسان و فاطمه و  هرکی که هست.........شبتون بخیر...Heart
شبت بخیر گلم ای کاش بیشتر می موندی

(20-09-2014، 2:54)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 2:51)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 2:49)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 2:47)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 2:42)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ Shy =)

ای جــــان ^ـ^

دل دردمـ کــه داری (((:

آخــــی .ــ.

... |:

آره لقدم میزنه پدر سوخته
مبارکا باشه دختره یا پسر4fvf
گفـتـگوی آزاد [206] 115
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(20-09-2014، 2:54)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ Shy =)

ای جــــان ^ـ^

دل دردمـ کــه داری (((:

آخــــی .ــ.

... |:

آره لقدم میزنه پدر سوخته

الهـــی ^ـ^

آقـاتون سـایش کمــ نشــه (:

من فقطـ نمیدونمـ این هنـوز 5 هفـتش نیسـت پــا از کجـا دارـه ^ـ^

(20-09-2014، 2:54)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 2:52)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 2:51)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كدوم منگلي منو ١ از خواب بيدار كرد؟|:

الــان خوشحـال نیسـتی کـه بیداری ؟

داشتم خواب ميديدم -_-

آخــه .ـــ.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ηἔ∂Δ
(20-09-2014، 2:54)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 2:51)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساعت 4و20 دیقه........

من میرم دیگههه

بخوابم Big Grin

میرم لالا با خرسیمHeart

بای همه نوشی جون ایشالا خوب بشی ...رویا جون کیف داد بازی خوشحالم از اینکه باهات دوست شدم ووووووو احسان و فاطمه و  هرکی که هست.........شبتون بخیر...Heart
شبت بخیر گلم ای کاش بیشتر می موندی

ای جــــان ^ـ^

دل دردمـ کــه داری (((:

آخــــی .ــ.

... |:

آره لقدم میزنه پدر سوخته

اونو دیگه نمیدونم بذار از مادر شوهرم بپرسم بهت میگم فردا

ولی از جفتک هایی که میندازه فک کنم پسره4fvf
گفـتـگوی آزاد [206] 115
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ըoφsիīkα
اينقد گفتيد دلم درد ميكنه منم دلم درد گرفت |:
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ηἔ∂Δ
(20-09-2014، 2:57)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=2472090 dateline=1411170856]

دل دردمـ کــه داری (((:

آخــــی .ــ.

... |:

آره لقدم میزنه پدر سوخته

اونو دیگه نمیدونم بذار از مادر شوهرم بپرسم بهت میگم فردا

ولی از جفتک هایی که میندازه فک کنم پسره4fvf
[/quote]
امید وارم سالم وسلامت دنیا بیاد حتما از مادر شوهر تون بپرسین .
اسمم براش انتخواب کردین؟ 
راستی شوهرتون خوبه؟
گفـتـگوی آزاد [206] 115
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
نقل قول: الهـــی ^ـ^

از بچه ی من همه چی بر میاد
شاخ نداشته باشه خوبه Big GrinShy
گفـتـگوی آزاد [206] 115
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(20-09-2014، 2:58)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: خــوبـه

(20-09-2014، 2:59)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: الهـــی ^ـ^

از بچه ی من همه چی بر میاد
شاخ نداشته باشه خوبه Big GrinShy
بــالمــ فکــ کنمــ داشــته بــاشــه (:

تــولـه حسـن ^ـ^ ~~~~~> اسمشــه (:

... |:
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ηἔ∂Δ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
خب دیگه محض خنده بود دیگه 

الان دستی دستی یه بچه هم میندازین رو دستم بدبخت میشم

داشتم مانور استقبال از بچه فرضی برگذاز میکردم ببینم چجوریه:4chs:

(20-09-2014، 2:58)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا بچم همبازی پیدا شد ^_^
گفـتـگوی آزاد [206] 115
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ηἔ∂Δ ، ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان