امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگوی آزاد [206]

وای بعد آخرین سوتی که خیلی ضایه بود جلو معلم ریاضیم دادم

موندم امسال چه گلی باید به سر بگیرم

از الا استرس گرفتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3093954
آگهی
(20-09-2014، 9:53)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 9:50)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 9:47)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 9:45)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 9:43)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داره بوی گند گند تر از گند گند مدرسه میاد

پیف

لطف کن ببرش حموم خیلی بو گند میده:|

به من چه خودش بره

من تازه اومدم

من که دماغم گرفته خودتون از بو گندش خفه میشین:|

منم که ماسک اسکیژن زدم

:|||
گفـتـگوی آزاد [206] 126
بچه ها اوتار جدیدم چه طورع
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط hidden ninja
(20-09-2014، 9:54)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 9:52)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 9:47)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 9:46)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیشت پیشت ._.

میو میو^_^

فاطی(:
کیشته کیشته -_-

رها ._.!♥

خوبی فاطی؟؟؟

آماده ای عایا؟؟؟
بهترم (:

تو چی ؟

نچ :/ نه گیف نه کتاب ن کفش ._.

من قراره ترک تحصیل کنم دلتون آبب ^_^
 سپاس شده توسط saba 3 ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(20-09-2014، 9:57)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 9:54)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 9:52)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 9:47)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 9:46)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیشت پیشت ._.

میو میو^_^

فاطی(:
کیشته کیشته -_-

رها ._.!♥

خوبی فاطی؟؟؟

آماده ای عایا؟؟؟
بهترم (:

تو چی ؟

عالی(:

زحمت کشیدی!
خسته نشی یه وقت:|
گفـتـگوی آزاد [206] 126
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
از الا بچه ها سر من دعوا گرفتن

دیروز دوستم ریحانه زنگ زده میگه با دلارام حرف زدی نزدی

امروز دوستم دلارام زنگ زده میگه با ریحانه حرف نزن

من الا دقیقا موندم این وسط چه گلی به سر بگیرم از دست این دوتا
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
سلام ^.^
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، saba 3
(20-09-2014، 9:59)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با هیچکدوم حرف نزن:|
گفـتـگوی آزاد [206] 126
 سپاس شده توسط saba 3 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(20-09-2014، 9:58)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 9:57)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میو میو^_^

فاطی(:
کیشته کیشته -_-

رها ._.!♥

خوبی فاطی؟؟؟

آماده ای عایا؟؟؟
بهترم (:

تو چی ؟

عالی(:

زحمت کشیدی!
خسته نشی یه وقت:|
^_^

ن قربونت D:

هنوز تازه از سفر اومدم میخوام یکم استراحت کنم ._.
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، saba 3
(20-09-2014، 10:00)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 9:59)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با هیچکدوم حرف نزن:|

نمی تونم

اخه بعد هر دو میرن شایعه میسازن که خودشو میگیره

بد بخت من از دست این دو تا امسال دیوونه میشم
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان