امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگوی آزاد [206]

(20-09-2014، 15:02)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 15:00)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 15:00)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 14:59)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 14:58)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد سلیقه V: نآرنجی؟ | : نه وآقعا؟ | :
ب عنوان مدل گفتم:|

درون گرآ ==>
:| ؟

هستی -_- نگو که نیستی درون گرآ کسی اصد که همه چیز رآ در درون خود نگه دآشته فآش نمیکند -______-

.|. ؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
آگهی
(20-09-2014، 14:59)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 14:57)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه شین دیه .. چادر خوبه .. به شرط اینکه کش داشته باشه تا خودشو نگه داره رو سر مبارک ..

همینه kaffe2

تکبیر ._.

رز:ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::gg​r::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::gg​r::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr:
(20-09-2014، 15:02)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 15:00)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارن میترکن |:؟!

بله -_-*..!

اره دیه انقد چادر پوشیدن مانند جناب ^__^25r30:301:

ببین خوشکله..

اگه من میگم چادر خوب نیس منظورم این نیس که کافرم یا از این چیزا بدم میاد

هرکسی نظر شخصیه خودشو داره و نظر دیگرانم واسه من قابل احترامه

من میگم چادر (واسه مـدرسه) خوب نیس

وگرنه والا الان وضعیت جامعه جوریه که بهتر اینه حتما با چادر بری بیرون

انقدم تیکه ننداز جوابتو بد میدم
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفـتـگوی آزاد [206] 173
خفه شین یه لحظه
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Mᴏsᴇs
تو چی میگی این وسط دنیا |: ؟!
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفـتـگوی آزاد [206] 173
پرند علی بابا رو یادته ؟ ..

اینو گوش کُن [ علی بابا نی .. بهزاد پَکسِ بهتر از علی باباس ]

http://sv2.behmelody.com/musics/93/Mordad/Behzad%20Pax%20-%20Behet%20Migam%20%5B128%5D.mp3

Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفـتـگوی آزاد [206] 173
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، RєƖαx gнσѕт ، girl of chaos
رزی-.-چادر من ملیه\:
یاهاش شبیه پنگوئن میشم-.-
 سپاس شده توسط Mason
(20-09-2014، 15:04)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 15:02)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 15:00)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله -_-*..!

ببین خوشکله..

باشه:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason
(20-09-2014، 15:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرند علی بابا رو یادته ؟ ..

اینو گوش کُن

http://sv2.behmelody.com/musics/93/Mordad/Behzad%20Pax%20-%20Behet%20Migam%20%5B128%5D.mp3

یادمه..

چقد قشنگه آیسان..
[ !! .. αηd ]
گفـتـگوی آزاد [206] 173
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(20-09-2014، 15:04)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله -_-*..!

ببین خوشکله..

من گفتم کافری نههههه من گفتم کافری نههههههههههههههههههه من گفتم کافرییییی؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان