امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگوی آزاد [206]

(20-09-2014، 15:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 15:27)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هم اینجـآم ._.

ذکر خیرت بود :|

(20-09-2014، 15:27)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 15:27)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.pop-music.ir/music/1393/Farvardin/Alireza%20Roozegar%20-%20Mehmooni.mp3

(..)

حالا تو استثنا:|
[/quote]

('' )
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
آگهی
(20-09-2014، 15:28)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرلین نمیدونم چی چی سون ._. ..!

اون آهنگاش متاله |:؟

خب احمقا بفهمونین به من دیگه >>ــــ<<

آهنگه بدون کلامه |: ؟!

یا با کلامه .____.؟!
اون خفن متاله :|

بت پیشنهاد میکنم از اون گوش نکنی:|

چون با سلیقت جور نیست ..

بلک متال میخونه ..

تو باید یکی مثه ال پی ک رپ متال میخونه گوش کنی

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، _PαяαиÐ_
(20-09-2014، 15:26)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 15:25)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 15:22)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 15:20)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 15:16)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا عظیمه :|

بگو 1 درصد مهم باشه ک نی
فرزندم شما در اشتباه فرو رفته اید!
باید به راه راست هدایت شوید!
این موضوع بسیار مهم می باشد لطفا این را بفهم:|

جقل کی گفته من فرزندتم هان؟
می خوای دوا کنی؟ -_-
من امروز خستم!
تو بفرض اره خجالت نمیکشی میگی فرزندم؟ هان
حیف ک اخطار میگیرم من رفتم
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، *VENUS*
(20-09-2014، 15:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 15:27)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هم اینجـآم ._.

ذکر خیرت بود :|

(20-09-2014، 15:27)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 15:27)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.pop-music.ir/music/1393/Farvardin/Alireza%20Roozegar%20-%20Mehmooni.mp3

(..)

حالا تو استثنا:|
[/quote]

-__-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
همشـونو گوش میکنم اصا |:

من خیلی ام دیوونه و خوشحالم ^____^

-_-
[ !! .. αηd ]
گفـتـگوی آزاد [206] 182
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mᴏsᴇs
(20-09-2014، 15:29)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گیتار برقی داره توش ^__^ ؟!

گیتار برقی دوس دارم ._. ..!

انقد گیتار الکتریک خوبه^_^

یکی بخر^_^

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، _PαяαиÐ_
من همین امروز فرق متآل و رآک رو فهمیدم .-. .. از اون آقـآهه (.. )--->
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mason
اوففف یه روز نشد مثه ادم بیام اینجا!
هر روز با یکی دعوام می شه!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(20-09-2014، 15:30)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 15:29)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گیتار برقی داره توش ^__^ ؟!

گیتار برقی دوس دارم ._. ..!

انقد گیتار الکتریک خوبه^_^

یکی بخر^_^

تُ داری مگه ._. ؟!
[ !! .. αηd ]
گفـتـگوی آزاد [206] 182
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mᴏsᴇs
من یــه بـآر تو حموم بلند آهنگ خوندم همسـآیمون اومده میگه میخوای مـآرو بـآ خودت جهنم ببری .. ؟! :|

چه برسه به اینکه بخوآم گیتـآر برقی بخرم (..)
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان