امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگوی آزاد [206]

(20-09-2014، 16:00)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 15:59)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 15:57)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ متالی آ D:

خزش کردم ^__^

|:
ب قول بابایی ..

metal never dies
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفـتـگوی آزاد [206] 193

هری-_-

متـال شمـا مـاله خودت -_-

نمیرم ._. ..!

|:
متال من مال خودم ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
آگهی
(20-09-2014، 15:59)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 15:58)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پرپر D:

دخـتره ی د*&%^$ـــث cry girl

دیشب همشو پاک کردم |: !

اگر پاک نمیکردی مظمئن باش حرومت مشید (;

.. !
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
(20-09-2014، 15:59)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ع بچه ها مهرانه اینجاس ^_^ :|

بسه دیگه:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason ، ∆ MeRzaD ∆ ، _PαяαиÐ_
من بدبخت سلام میکنم یه سپاس میگیرم بقیه سلام میکنن ۱۰ تا سپاس میگیرن -_-
ینی من انقد بدم؟ :|
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، Mᴏsᴇs ، Mason
(20-09-2014، 16:02)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 15:59)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهر مار -_-

واقعن ک cry girl

خدافظ :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆
(20-09-2014، 16:00)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 15:59)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

پیاماتو جواب دادی:|؟

اری ._. ..

نقل قول:
مرزاد من بازم جلبک بازی دراوردم\:

طبیعیه .-.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~KiAηA~
ماله خودت >>ـــــ<<

اوه GOD ._. ..!

SO NICE :> ..!

^_^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/bnwxczw625hqbml5r32e.jpg
[ !! .. αηd ]
گفـتـگوی آزاد [206] 193
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، Mason ، ∆ MeRzaD ∆
(20-09-2014، 16:03)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 16:02)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهر مار -_-

واقعن ک cry girl

خدافظ :|

ب همین برکت مهرزاد میخواست بدترشو بت بگه :|

(20-09-2014، 16:03)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماله خودت >>ـــــ<<

اوه GOD ._. ..!

SO NICE :> ..!

^_^

http://8pic.ir/images/bnwxczw625hqbml5r32e.jpg

/////m\\\\\

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mason ، _PαяαиÐ_
پرند عکس این هم **س باز بدبختو نذار ازش متنفرم :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mason ، ∆ MeRzaD ∆ ، _PαяαиÐ_
(20-09-2014، 16:04)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرند عکس این هم **س باز بدبختو نذار ازش متنفرم :|

خفه شو کثافت >_<

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان