امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگوی آزاد [206]

(20-09-2014، 16:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی دقیقه میای فیسبوک ؟ ..

آیسان ؟ :|

با کی میحرفی ؟ ._.

من ک نیستم ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
مهرزاد بگم اون قضیه رو آیینه عبرت بشم :/؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Mason ، ∆ MeRzaD ∆
سایه شـو ^_^

چه قد به یکی از لباسای من میاد ._.
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفـتـگوی آزاد [206] 195
(20-09-2014، 16:08)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با کی میحرفی ؟ ._.

من ک نیستم ._.

مهرزاد ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفـتـگوی آزاد [206] 195
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆
(20-09-2014، 16:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 16:08)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با کی میحرفی ؟ ._.

من ک نیستم ._.

مهرزاد ..

آها ..

._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
چرا همش رژ سیا میزنه -_-؟

این همه رنگ خوشکل داریم آخه |:
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفـتـگوی آزاد [206] 195
(20-09-2014، 16:10)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها ..

._.

آره ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفـتـگوی آزاد [206] 195
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
رضا :| ..

اسکی تغییر استایل داده :V

http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=124534
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
مریم ._. ؟!
[ !! .. αηd ]
گفـتـگوی آزاد [206] 195
اقا مث من باشین نشستم اینجا .. نمیگم چی دوس دارم چی دوس ندارم .. انقد خز بازی هم در نیارین -_-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان