امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگوی آزاد [206]

(20-09-2014، 20:12)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 20:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی مدرسه اونقدم بد نیستا!حتی با چادر!
دلم برا دوستام تنگ شده اخه!
من نهآیی دارم 50% کنکور گفـتـگوی آزاد [206] 222

ما کنکورمون حذف شده\:
حامد هم مثه توئه اما داره خوب میخونه برای کنکور\:
تو هم بخون خب\:
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، sjmmc
آگهی
آیسانم بام حرف بزن >____<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ըoφsիīkα
(20-09-2014، 20:12)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 20:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی مدرسه اونقدم بد نیستا!حتی با چادر!
دلم برا دوستام تنگ شده اخه!
من نهآیی دارم 50% کنکور گفـتـگوی آزاد [206] 222

مــدرســه -_- چـــرتــه حــتی بدون چــادر -_-

نهــایی امسـالُ آســون میگیرن (: مــال پــارســالیــا سخــت بــودـه ^ـ^
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(20-09-2014، 20:14)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 20:10)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 20:08)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکـــی بــاهــامــ آشــتی کـــرد -_-

هــورا |:

مـــردمــ -_-

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|:

وآی لوگآن >.<

تنکس خوجگله (..)--+♥

بــه خــاطر یـه اجــنبی بــا من آشـتی کــرد .ــ.

لوگآن cry girl !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(20-09-2014، 20:15)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسانم بام حرف بزن >____<

نمیتونم .. اینجا نمیتونم .. هروقت پ.خ ـات رو خالی کردی بهم بگو ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفـتـگوی آزاد [206] 222
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ըoφsիīkα
(20-09-2014، 20:05)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووی فاطی زشته>.<

بنال کره خر >_<
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ըoφsիīkα
ایشــالا تلــافی کــنکـور از دمــاغتون درارن .ـــ.

(20-09-2014، 20:16)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 20:14)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 20:10)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2014، 20:08)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکـــی بــاهــامــ آشــتی کـــرد -_-

هــورا |:

مـــردمــ -_-

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|:

وآی لوگآن >.<

تنکس خوجگله (..)--+♥

بــه خــاطر یـه اجــنبی بــا من آشـتی کــرد .ــ.

لوگآن cry girl !

(..*) بغلمــ کـــن
 سپاس شده توسط [ niki ] ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
داشتم با صدای بلند اهنگ گوش میدادم یهو رسید به اهنگ رضا،کیانوش گف باز فاز اهنگ عوض کردی؟اینبار رفدی تو جفنگیات؟
فقد نگاش کردم،سرمو انداختم پایین-.-
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
میخوآم نیلو رو بیآرم انجمن :|
گفـتـگوی آزاد [206] 222
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
نقل قول: (..*) بغلمــ کـــن

+-(..)-+

لوگآن cry girl !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان