امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(²

مریم چیکار میکنیHuh
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 35[/img]

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 35
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
آگهی
پــســرمـــــ بـــود ؟؟؟ >ـــــ<
 سپاس شده توسط nilooooo ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، سوزان 14
(21-09-2014، 1:06)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:04)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:00)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

☆★NoOŠℋℓkA☆★ ناف این دخترو با کلمه بی ادب با ادب بی شخصیت بریدن V :

*احسان* حیف شد ):

حیف عمرمونه که داره پای نت تلف میشه Shy

دارم میشکنم از وسط خیلی لاغر شدم همش از این کوفتیهConfusedUndecided

دائــمــ الخــمــر بدبــخ |:

بیشور من کجا حرف مشروب زدم؟TongueConfused

منظورم نت بود منحرفBig Grin

(21-09-2014، 1:07)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*احسان* دیگه کم کم برو باشگاه بدن سازی پروتئین  کراتین بگیر بخور کنار ورزشت قشنگ هیکلت رو فرم میاد

3 سال رفتم ولی لامصب باشگاه باسه قلیون ضرر داره با هم نمیسازنShyBig Grin
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 35
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، سوزان 14 ، خخخخ ، ըoφsիīkα
(21-09-2014، 1:10)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پــســرمـــــ بـــود ؟؟؟ >ـــــ<
آره

|:
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ըoφsիīkα
ملت رزمنده سلام کردیماااااااا
دیگه تمومه...بسمه هر چی شکستم...از خودم از همه خستم...باید از یادم بری...
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ×Hαρρу Gιяℓ×
(21-09-2014، 1:06)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:04)S*A*H*E*l نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:02)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:01)S*A*H*E*l نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حامد کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا سوالتو نمیپرسی؟؟Undecided

اوف...جواب نمیده..Dodgy

راستی از 1 مهر به بعد میری صبوری با مهسا حال میکنی باهاش دیه آره نامرررد؟Big Grin
اره..هاهاها..تو کلاس زبانم با همیم تو ی کلاسیم...هاهاهاBig GrinBig GrinTongue

آه ... =(( .. حلالتون نمیکنم crying

خب دیگ شماها خونتون کنار همه ...باهم هستین همیشه...اما من خونم اون بالا بالاهاست...واس همین همیشه تنهام :4chs:

for ever alone
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 35
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 35
(21-09-2014، 1:08)S*A*H*E*l نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:06)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:04)S*A*H*E*l نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:02)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:01)S*A*H*E*l نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حامد کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا سوالتو نمیپرسی؟؟Undecided

اوف...جواب نمیده..Dodgy

راستی از 1 مهر به بعد میری صبوری با مهسا حال میکنی باهاش دیه آره نامرررد؟Big Grin
اره..هاهاها..تو کلاس زبانم با همیم تو ی کلاسیم...هاهاهاBig GrinBig GrinTongue

آه ... =(( .. حلالتون نمیکنم crying

خب دیگ شماها  خونتون کنار همه ...باهم هستین همیشه...اما من خونم اون بالا بالاهاست...واس همین همیشه تنهام :4chs:
حلال نکن اینجوری بیشتر حال میده...
ایششششششششششششش ما کجا خونمون کنار همه؟؟؟مهسا اونور..من اینور..باز تو اونور ترBig GrinBig Grin
کلا از هم دوریم...ولی پریشب لدار خیلی خوش گذشت.Tongue

ارع .. میدونم بدون من همیشه خوش میگذره بتونUndecided
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 35
 سپاس شده توسط nilooooo ، سوزان 14
(21-09-2014، 1:09)nilooooo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریم چیکار میکنیHuh
هیچی  رو تختمم خوابم نمیبره:-[
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 35
(21-09-2014، 1:11)سوزان 14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملت رزمنده سلام کردیماااااااا
سلام^ــ^
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 35
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، سوزان 14
(21-09-2014، 1:09)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظرتون نتیجه best in flashkhor چی میشه .. ؟! .-.

گفــتمــ کــه معلــومــه تــو -_-

(21-09-2014، 1:09)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

☆★NoOŠℋℓkA☆★ نمک از خودته (:

هیچی وللش |:

اگــه از خودمـ بود بــه تو نکمیگفــتمــ (:

-__- بــی ادب -_- صــفــات خودشــو نسـبــت میــده بــه مـــن |:
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، ~Mahnaz~ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان