امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(²

(21-09-2014، 1:39)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:35)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:34)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوشی بوق نزن سوار نمیشم._.*

مهی من عاشقتم ینی^.^

خــانمــ تورو خـــدا .ـــ.

بــد نمیگــذره بهــت ^ـ^

بــا ایــن پســره حــؤفــ نزن ،ـــ،
نه خیر سوار نمیشم-.-

چش،باهاش حرف نمیزنم

بیــا دیگـــه .ــ. نــاز نکـــن

آفــریـــن ^ـ^

،ــ، لـایــن خوش میگــذرـه؟؟ (..*)
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~KiAηA~
آگهی
(21-09-2014، 1:31)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:30)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:26)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:24)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:16)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایول رویا منم دختر بزن قدش >_<

نمیشه قد زد ب جاش سپاس Big GrinBig Grin
آره می دونی چرا چون تمام چیزای قشنگ واسه دختراست تازه با خودت همه جا می تونی ببریش خیلی ام نازن دختر بچه ها اون چشم و مورنگی ها که دیگه بحثش جداست

ولی قبول کن همتون بلا ی آسمانی تشریف دارین
خدا هیچ کسیو بی بلا نذاره
(البته بلای جیگر)
بله دخترا بهترینن نیاز ی به تعریف کردن ازشون نیست
البه باید اینارو باشن
خوشگل زیاد مهم نیس
وفا دار  مهمترین
جیگر 2
****************بییییییییب
...
دخترا فرشتن حالا هر طوری که می خوان باشن
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 47
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(21-09-2014، 1:39)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

گوشم .. >.<
 سپاس شده توسط Mᴏʙɪɴᴀ ، ըoφsիīkα ، ~KiAηA~ ، ηἔ∂Δ
خو من برم دیه(:
دیدم جمعین گفدم عرض ادب کرده باشم
بای(:
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 47
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، Mᴏʙɪɴᴀ ، ըoφsիīkα ، ~KiAηA~
(21-09-2014، 1:40)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونم مبی؟منم دلم تنگیده بود عشقولی^.^

پپر^.^شلام(:
جیـــــگرمــن

نمــیتونی بــیای وایبر؟
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ըoφsիīkα ، ~KiAηA~
(21-09-2014، 1:35)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رویا من ک خیلی نترسیدم...ی ذره ترسناک بود ولی نع خیلی...درضمن پشت سرمم چیزی نبودBig GrinBig GrinBig GrinخخخخخخBig Grin
خب عزیز دلم داستان ترسناک ترم داشتم ولی طولانی بود
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 47
(21-09-2014، 1:41)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

☆★NoOŠℋℓkA☆★ ی کلمه جواب میخواستم اره یا نه نه قصه |:

احسان قشنگه عکست

حامد این هانیه دایرکشنر خیلی وحشتناک گلوش پیشت گیرهBig Grin
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 47
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(21-09-2014، 1:41)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

☆★NoOŠℋℓkA☆★ ی کلمه جواب میخواستم اره یا نه نه قصه |:

مگــه من بــاید ببینمــ تو چی میخــوای |:
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ~Mahnaz~
(21-09-2014، 1:39)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:36)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:34)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:32)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:26)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه 0.0

خوش اومدی ^_^

از دستم ک ناراحت نیستی که؟ ^_^
از جلو چشمام خفه شو.__.*

جنبه نداری دیگه چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø6(² 47

جنبه؟
اون کمبود توئه نه من-.-
دوروز تو لاین ازاد بودید،داشتین خودتونو جر میدادید.__.
والا!انگار عقده داشتین!
کمبودی در کار نبود VVVVVVVVVVVVVV:

چهار تا پسر دو هم بودیم تو می اومدی تو جمع ما انتظار داشتی شوخی نکنیم باهات ؟ 0:

تقصیر منم نیست اون ارشام زیاد در وری میگفت |:

چارتا.پسر پرستیژ پایین/:

من هزار بار تو جمع کسایی مثه عرفان ،ایمان،مرزاد بودم

هیچکدوم در این حد عقده نشون ندادن!

حس چندش اوری بود !

سعی کن شیک و با کلاس،سربه زیرو باشخصیت باشی!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ըoφsիīkα ، Shadow of Death ، ✘PETER✘
(21-09-2014، 1:41)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:39)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:35)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 1:34)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوشی بوق نزن سوار نمیشم._.*

مهی من عاشقتم ینی^.^

خــانمــ تورو خـــدا .ـــ.

بــد نمیگــذره بهــت ^ـ^

بــا ایــن پســره حــؤفــ نزن ،ـــ،
نه خیر سوار نمیشم-.-

چش،باهاش حرف نمیزنم

بیــا دیگـــه .ــ. نــاز نکـــن

آفــریـــن ^ـ^

،ــ، لـایــن خوش میگــذرـه؟؟ (..*)

منم میشه سوارشم خوشگله .. ؟! ^_^

:|
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان