امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پسرک

مردی مشغول تمیز کردن ماشین نوی خودش بود.ناگهان پسر ۴ ساله اش سنگی برداشت وبا آن چند خط روی بدنه ماشین کشید.مرد با عصبانیت دست پسرش را گرفت و چندین بار به آن ضربه زد. او بدون اینکه متوجه باشد، با آچار فرانسه ای که دردستش داشت، این کار را می کرد!
در بیمارستان، پسرک به دلیل شکستگی های متعدد، انگشتانش را ازدست داد. وقتی پسرک پدرش را دید …
با نگاهی دردناک پرسید: بابا!! کی انگشتانم دوباره رشد میکنند؟ مرد بسیار غمگین شد و هیچ سخنی بر زبان نیاورد..
او به سمت ماشینش برگشت و از روی عصبانیت چندین بار با لگد به آن ضربه زد. در حالی که ازکرده خود بسیار ناراحت و پشیمان
بود، به خط هایی که پسرش کشیده بود نگاه کرد. پسرش نوشته بود:
«« دوستت دارم بابایی»»
:29dz: حتما حتما حتما نظر بدین
پاسخ
 سپاس شده توسط L.A.78 ، ƝeGaЯ ، mersde13 ، sara ss501 ، Tina.t.t ، hani eh ، The Ginkel ، maede_y2 ، GHASEM ، ROOZBEH
آگهی
اخییییییییییییییHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط sara ss501
چه بابایه خشمگینیSad

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پسرک 1

پاسخ
 سپاس شده توسط sara ss501
ههههههههههههههههههههههههههههیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی هیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
HeartHeart:من همون مر سده ی قبلی ام
پرسید به خاطر چه زنده هستی با این که دلم می خواست با تمام وجود داد بزنم به خاطر تو بهش گفتم به خاطر هی چیز پرسید پس به خاطر کی زنده هستی با این که دلم فریاد میزد به خاطر تو با بغض غمگین گفتم به خاطر هیچ کس ازش پرسیدم تو به خاطر چی زنده هستی در حالی که اشک تو چشاش جمع شده بود گفت به خاطر کسی که به خاطر هیچ زندست
پاسخ
 سپاس شده توسط sara ss501
ازته قلبم میگم که خیلی قشنگ بودوهمینطوردردناکcryingcryingcryingcryingSadSadSad
یک مثال کامپیوتری هست که می گوید :
حال ما اینقدرهاهم خوب نیست فتوشاپهConfusediv:یه سپاسیم بده محض رضای خدا
پسرک 1
پاسخ
بیچارهcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
پسرک 1
پاسخ
اااااااااااااااااااااااااخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخههههههههههههههههه چرا بگو ببینم چچچچچچچچچچچچچچچچچچچچرررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااا​ااcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying:97::97::97::97::97::97::97:AngryAngryAngryAngryp336p336p336p336p336p336p336p336p336p336p336
فشردن دکمه سپاس نشانه شخصیت شماست!
پاسخ
خيلي احساسي بود ممنونUndecidedSmile
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پسرک 1
پاسخ
بچه ها من بیچاره احساساتی هستم خوندمش گریم گرفت هر کی باور میکنه سپاس بزنه
فشردن دکمه سپاس نشانه شخصیت شماست!
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان