امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【207】

نقل قول:
داشتم با مرضی و بقیه حرف میزدم و درباره مدرسه میگفتم ._.
میگم مطمئنی پ.خ نبوده ؟ .__.
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【207】 90
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، CTG ، ηἔ∂Δ
آگهی
(21-09-2014، 21:55)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 21:54)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گشت ارشـآد اومده .. ؟! 0__0

اره فرار کنین25r3025r3025r3025r30

جیییییغ >.<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، CTG ، ηἔ∂Δ
(21-09-2014، 21:54)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 21:51)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
بیا بگیر
جوووون /^_^\
چی؟؟

(21-09-2014، 21:52)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 21:51)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 21:49)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 21:47)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^__^
ماشالا همه شبا بیدارن
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: amir303، L☺vely star، melodi+، ¥ M O H S E N ¥، رویا...، نیوشا12*، ★★ Ali ★★، ツ נڅــ ـ ـ ـےツ، SINA، 1 مهمان
آره دیگه یه جمع بیکار ولی خوب زیاد  طول نمی کشه
یک روز دیگه مونده4fvf

ویران کننده خوشی ها ب این میگنcof
خیلی ضد حاله
بابا بذارید این یه روزم خوش باشیمSad
نمیزاره ک شاید من 1و2 مهرو دودره کنمBig Grin
بلند شو برو مسافرت حال کن چهار روز تعطیلی هم به تعطیلات تابستونت اضافه کنBig GrinTongue
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ηἔ∂Δ
[quote pid=2481006 dateline=1411325423]
سعی میکنم دیگه نمیآم !!!

خدافظتون ._.

ببخشید این چن وقته:| بآزی کردم :|
[/quote]
بتمرگ-__-
[quote pid=2481014 dateline=1411325533]
[quote pid=2480999 dateline=1411325367]
نقل قول:
شما ساقی هستی ؟ :-)
شخص مورد نظر پیدا شه ساقیم میشم .-. :>
[/quote]

بله …
به به …

برادر احمد … برادر امیر
خواهرو همراهی کنید پایگاه بسیج

مورد ساقی شناسایی شد -_-
[/quote]
بابا این خودش گشت  ارشاده
[quote pid=2481016 dateline=1411325580]
نقل قول:
این گشت ارشاده باو-__-
به امید خدا اینم قسمت میشه .-. 
[/quote]

ار ار:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Navisa. ، ηἔ∂Δ
(21-09-2014، 21:55)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینجا بودم .______.

(21-09-2014، 21:55)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام kaffe2

الله و اکبر ._.

سلامـ برادر ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【207】 90
 سپاس شده توسط CTG ، melodi+ ، ηἔ∂Δ
آیسان میخوام بر علیه شیوا و صابر بجنگم
میای ؟ -_-
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Navisa. ، CTG
(21-09-2014، 21:55)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 21:51)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 21:49)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 21:47)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^__^
ماشالا همه شبا بیدارن
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: amir303، L☺vely star، melodi+، ¥ M O H S E N ¥، رویا...، نیوشا12*، ★★ Ali ★★، ツ נڅــ ـ ـ ـےツ، SINA، 1 مهمان
آره دیگه یه جمع بیکار ولی خوب زیاد  طول نمی کشه
یک روز دیگه مونده4fvf

ویران کننده خوشی ها ب این میگنcof
عزیزم خوشی های منم ویران شدهcry girl
 باور کن4fvf
چیه اومدی ماله مارم ویران کنیییییی؟cry girl
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
خداففففـــ D: ! ..
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【207】 90
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، tyjtfhdhr ، CTG ، ηἔ∂Δ
(21-09-2014، 21:56)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان میخوام بر علیه شیوا و صابر بجنگم
میای ؟ -_-

کی چی ؟ :|

شیوا و صابر ؟ :|

شیوا ؟ :|||

صابر ؟ :|||||||||||

من غلط کردم -_________________-

:||||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【207】 90
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، CTG ، ηἔ∂Δ
(21-09-2014، 21:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 21:55)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینجا بودم .______.

(21-09-2014، 21:55)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام kaffe2

الله و اکبر ._.

سلامـ برادر ._.
حساسیت دارم به الله و اکبر V:
سلام خواهر ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ηἔ∂Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان