امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【207】

(21-09-2014، 23:22)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 23:19)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری ؟ ینی یکی تو رو اینجوری بقل کرده ؟ اونم با همچین هیکلی ؟ :|

آره -.- ...
.
.
.
.
In mY DreamS -.-

(21-09-2014، 23:20)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برات پ.خ میکنم :|

منم مارک کن -.-
من می خوام ببینم-.-
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【207】 107
آگهی
خدافظ

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason ، ღSηow Princessღ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ηἔ∂Δ
میگم فردا >_< cry girl
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ηἔ∂Δ
من قند شکن ندارم.. کاشکی داشتم ولی ندارم :|

توی یه گالری دیدم (..)

و ب رحمت ایزدی پیوستم (.. )
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ღSηow Princessღ ، ηἔ∂Δ
(21-09-2014، 23:31)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 23:30)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی بسه دیگه vahidrk

میخوای برات بفرستمشون ؟

انقد پاستوریزه ن kaffe2
نه ما طبیعیشو جلومون تشریح میکنن نیاز به عکس وفیلم نیست عادی میشه الان تو جووین شوک میشین ولی توصیه من زیاد نبین روی تمرکز وفکرتوتصمیمات تاثیر مستقیم داره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mason ، Mᴏsᴇs ، ηἔ∂Δ
(21-09-2014، 23:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 23:31)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 23:30)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی بسه دیگه vahidrk

میخوای برات بفرستمشون ؟

انقد پاستوریزه ن kaffe2
نه ما طبیعیشو جلومون تشریح میکنن نیاز به عکس وفیلم نیست عادی میشه الان تو جووین شوک میشین ولی توصیه من زیاد نبین روی تمرکز وفکرتوتصمیمات تاثیر مستقیم داره
من اونا رو ندیدم .. اصن من زیاد نمیبینم .. پست اون گالریه بود >_<

باورتون نمیشه لینک گالریه رو بدم .. اسم پستشم بگم :|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ηἔ∂Δ
(21-09-2014، 23:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی بسه دیگه vahidrk

میخوای برات بفرستمشون ؟

انقد پاستوریزه ن kaffe2
اینطوری باشه قشر پسر ایران کلا شوتن دیگه :|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason ، Mïņ̃†êR ، Jack Daniel'ѕ ، ηἔ∂Δ
بریم لالا شبخوشگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【207】 107:cof:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ღSηow Princessღ ، ηἔ∂Δ
کدوم گالری رزی ؟ (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【207】 107
 سپاس شده توسط Mason ، ηἔ∂Δ
(21-09-2014، 23:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2014، 23:29)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه فردا cry girl

نه پس فردا میگم عع cry girlcry girl

(21-09-2014، 23:28)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عین خروس افتاده بود رو بدبخ -_-

رزی زشته او نگو :|||

دیدی چقد چندش بود پاهاش ؟ Confused

(21-09-2014، 23:28)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های گایس

ایسان فک میکردم بن دائم شدی

سلامـ .. !

نَ عزیزم ._. از سارا چ خبر؟ ..

چرا نیستش ؟؟
اخه انقدر اعصابت خورد شده بود فک کردم بن دائمی

دوروز پیش بهم اس داد شارژ نداشتم نتونستم جوابشو بدم
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ηἔ∂Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان